Ana sayfa Haber En Yeni AMD İşlemciler ADATA ve XPG Ürünleriyle Daha Güçlü

En Yeni AMD İşlemciler ADATA ve XPG Ürünleriyle Daha Güçlü

318
0
PAYLAŞ
ADATA
ADATA

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM modülü, NAND Flash depolama birimleri ve mobil aksesuar üreticilerinden biri olan ADATA, teknoloji alanındaki öncülüğüne ve sektördeki yeniliklere en hızlı uyum sağlayan markalardan biri olmaya devam ediyor. Marka bu bağlamda ürettiği DDR 4 belleklerin ve M.2 SSD modellerinin AMD Ryzen™ ve Ryzen™ Threadripper™ işlemcilerle ve X570 ile TRX40 platformlarıyla tam uyumlu olduğunu açıkladı.

Yeni Nesil AMD Anakartlarla Tam Uyum

Kullanıcıların performans ihtiyaçları günden güne artarken donanım üreticileri de yeni teknolojiler ve ürünlerle performans çıtasını daima yukarı taşımaya çalışıyor. Bu kapsamda Ryzen ve Ryzen Threadripper işlemcileriyle son yıllarda kayda değer bir sıçrama yapan AMD, X570 ve TRX40 platformlarıyla PCIe Gen4x4 arabirimini de desteklemeye başladı.

PCIe 4.0 arabiriminin sunduğu 64GB/s veri aktarım hızı, kullanıcılara bu zamana dek görülmemiş hız ve performans seviyelerine ulaşma imkânı tanıyor. Yenilikçilik konusunda sektörün lider markalarından biri olan ADATA da duyurulduğu ilk günden beri desteklediği yeni arabirimi kullanan ürünlerini Computex 2019 esnasında tanıtmıştı.

AMD X570 ve TRX40 platformlarının da desteklediği PCIe 4.0 arabirimini kullanan XPG GAMMIX S50 PCIe Gen4x4 M.2, kullanıcılarına saniyede 5500MB’a kadar okuma ve 4400MB’a kadar yazma hızı sunuyor. Ayrıca markanın yüksek performanslı bellek modelleri de kullanıcılara oyun oynarken veya hız aşırtma (overclock) yaparken üst düzey bir deneyim vadediyor.

Öte yandan ADATA’nın tek modülde 32GB’a kadar kapasite sunan 2666MHz hızındaki bellekleriyse video düzenleme ve veri işleme gibi yüksek kapasite ve performans gerektiren işlemlerde kullanıcıların elini güçlendiriyor. Markanın sıkı testlerden geçen yüksek kaliteli yonga ve PCB devreler kullanılarak üretim bandına giren ürünleri kullanıcılara dayanıklılık, uzun kullanım ömrü ve yüksek performansı bir arada sunuyor.

ADATA’nın AMD’nin 3. nesil Ryzen 9 3950X ve Ryzen Threadripper 3960X, 3970X işlemcileriyle tam uyumlu çalışan SSD ve RAM modelleri hakkında detaylı bilgi almak için www.adata.com ve www.xpg.com/tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here