Ana sayfa Haber Epic Games GIST 2019’da Fortnite ile Coşturacak

Epic Games GIST 2019’da Fortnite ile Coşturacak

1177
0
PAYLAŞ

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Fortnite, Gaming İstanbul Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nda ödüllü turnuvalarla, cosplay ve dans yarışmalarıyla ve daha pek çok sürprizle katılımcılara eğlenceli anlar yaşatacak.

Her geçen yıl popülerliğini artıran ve Türkiye’nin en saygın oyun fuarı olmayı başaran Gaming İstanbul (GIST) bu yıl 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Epic Games, 200 metrekarelik bir stant ile yer alacağı fuarda hayranları için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırlıyor.

4 Gün Boyunca Aralıksız Eğlence

Epic Games, oyunun hayranları için oyunun renkli dünyasını fuara yansıtacak 200 metrekarelik alan üzerine kurulu büyük bir stant hazırlıyor. Fortnite standında tıpkı oyunun kendisinde olduğu gibi eğlence ve aksiyon hiç eksik olmayacak. Fuar boyunca her gün düzenlenecek turnuvalarda sürpriz ödüller kazanma şansı oyunun hayranlarını bekliyor.

Hayatta kalma mücadelesinde şansı yaver gitmeyenler için en havalı Fortnite figürlerini sergileyebilecekleri dans yarışmaları da olacak. İçlerindeki Fortnite sevgisi dışarı taşan oyuncular ise hayranı oldukları karaktere bürünüp cosplay yarışmasına katılabilecekler. Yani 4 gün boyunca oyuncuların eğlenmek ve Fortnite sevgilerini göstermek için bolca fırsatları olacak.

Sevilen Yayıncılarla Tanışma Fırsatı

Fortnite’ın GIST’teki standını ziyaret eden oyuncular ödüllü yarışmalar ve etkinliklerle eğlenceli geçen günlerini unutulmaz bir gün yapma şansına da sahip olacaklar. Oyunseverler Fortnite standında Türkiye’nin en sevilen yayıncılarıyla tanışıp sohbet etme fırsatını yakalayacaklar. Hatta şanslı ziyaretçiler takip ettikleri yayıncılarla maç yapıp hünerlerini ünlü isimler karşısında sergileyebilecekler.

Ayrıca Epic Games Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Özgür Özalp ve Epic Games Türkiye Topluluk Yöneticisi Alican Ateş de basın mensuplarının ve oyuncuların sorularını yanıtlamak üzere fuar alanında olacaklar.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here