Ana sayfa Haber Epic Games Mevcut Fortnite Metasından Memnun Değil

Epic Games Mevcut Fortnite Metasından Memnun Değil

1011
0
PAYLAŞ

Epic Games yayımladığı kısa bir blog yazısında Fortnite oyuncularının sıklıkla başvurdukları oyun taktiklerinin kısa adıyla metanın geldiği noktadan memnun değil. Zira artık her oyun birbirinin kopyası olmaya başlamış durumda. Geçtiğimiz günlerde pompalı tüfek hasarı ve kaynak toplama sayısı bu nedenle düşürülmüştü.

Epic Games nasıl bir meta istiyor?

Oyun sonu stratejilerinin sadece yapı inşa etmeye indirgenmesi Fortnite yapımcılarının istediği en son şey. Son çember daraldığı zaman bina yapmak, roket atmak ve pompalı tüfek kullanmak diğer tüm stratejileri bastırmış durumda. Bu durum ile başa çıkmak için Epic Games silahları daha dengeli hale getirmeyi ve kaynak taşıma sayısına sınırlama getirme seçeneklerini değerlendiriyor. Bu sayede devasa yapılar inşa etme yerine daha stratejik yapı yerleştirme stratejileri geliştirilebilir.

4.4 yaması ile gelen iyileştirmeler

Yapımcılar oyunu kazanmak için birden fazla strateji geliştirilmesinden yana ve bu amaçla en son yama ile birlikte koku bombası oyuna eklendi. Böylece binaların içinde uzun süre kamp yapma olanağı engellenmiş olacak. Roketatarın yükleme süresinin artırılması ve daha az mühimmat kapasitesi getirilmesi bu amaca yönelik çalışmalardan bir başkası.

Bina yapmanın Fortnite için özgün bir özellik olduğu tartışılmaz bir gerçek. Ancak Battle Royale modunun sadece inşa etmeye indirgenmesi bir anlamda oyunun amacından saptırmış gibi duruyor. Yeni sezon ufukta görülmüşken ve 100 milyon dolarlık ödül havuzu açıklanmışken oyunda kökten bir değişiklik geleceğini sanmıyoruz. Bununla birlikte bu yapılan değişikliklerin bina yapımında ustalaşamamış oyuncular için ilgi çekecek gibi gözüküyor.

Fortnite 4.4 İçin Yeni İçerik Yaması Geldi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here