Ana sayfa Haber Epic Games Store Oyunları | Sherlock Holmes ve Close to The Sun

Epic Games Store Oyunları | Sherlock Holmes ve Close to The Sun

465
0
PAYLAŞ

Bu hafta, Epic Games Store ücretsiz iki oyun sunuyor. Bunlardan ilki çıktığı zaman büyük ilgi gören Sherlock Holmes: Crimes and Punishments ve bizleri alternatif bir 1900’lerin başına götüren Close to the Sun.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Frogware’in Sherlock Holmes Crimes and Punishments oyununda ünlü dedektif Sherlock Holmes olarak yeteneklerinizi cinayetler, kayıp kişiler, hırsızlıklar ve bazılarını fantastik aleme götürecek altı vakayı çözmek için kullanacaksınız. Oyun, kendi ahlaki pusulanızı veya kurallara uyup yasalara uygun bir şekilde araştırma yapmanıza izin veriyor. İlk çıktığı zaman yüksek inceleme puanları alan dedektiflik oyunu henüz deneme fırsatı bulamamış oyuncular için güzel bir fırsat.

Close to the Sun

Close to the Sun, 1897’de geçen birinci şahıs bir korku-macera oyunu. Alternatif bir Dünya da geçen oyunda Nicola Tesla’nın yapmış olduğu bir gemiye kız kardeşini aramak için giden Rose Archer adında bir gazeteci olarak oynuyorsunuz. Helios olarak adlandırılan gemi, en büyük bilimsel beyinler için bir sığınak ve araştırma için bir ütopyadır. Ancak gemiye ayak bastıktan sonra Helios gemisinin bahsedildiği gibi bir ütopya olmadığı çok kısa bir süre içinde belli oluyor.

Her iki oyun 19 Nisan tarihine kadar Epic Games Store üzerinden ücretsiz bir şekil oyun kütüphanesine eklenebilir. Gelecek haftanın oyunları ise Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here