Ana sayfa Haber F.I.S.T. Forged In Shadow Torch PC’ye Geliyor

F.I.S.T. Forged In Shadow Torch PC’ye Geliyor

31
0
PAYLAŞ
F.I.S.T. Forged In Shadow Torch

Yılın en iyi puan alan oyunlarından biri olduktan sonra (PS5’te 80 Metacritic puanı) F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, ek grafik özellikleri ve dil desteği ile 3 Ekim’de PC’ye geliyor.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, orijinal bir Dieselpunk dünyasında dev mekanik yumruk kullanan kahraman bir tavşanın bir grup büyüleyici karakterle maceraya atıldığı 3D metroidvania aksiyon oyunudur. Oyun, Çinli bağımsız oyun geliştiricilerini bir araya getiren PlayStation China Hero Project girişiminin bir parçası olarak Şanghay’da TiGames tarafından geliştirildi.

Altı yıl önce Lejyon, başlangıçta hayvanların yaşadığı Meşale Şehri’ni işgal etti ve kolonileştirdi. Direniş savaşındaki eski asker olan Tavşan Rayton, o zamandan beri inzivada yaşıyordu. Arkadaşı zorla tutuklandıktan sonra, Rayton mekanik yumruğunu geri alır ve macerasına başlar ancak bu maceranın; mafya, isyancılar ve Lejyon arasındaki daha büyük bir oyuna dahil olduğunu çok geç fark eder.

Sayısız Sırlarla Dolu Sofistike ve Birbirine Bağlı Oyun Haritası

Ayırt edici temaları ve bölüm tasarımları ile düzinelerce farklı bölgelerde metroidvania oyun dünyasını keşfedin. Sayısız oda, tünel ve kestirme yollarda muharebenin zorlukları ve platform bulmacalarının zorluklarını aşarak ödüller kazanın. Birbirine bağlı ve otomatik olarak yüklenen oyun haritası, ayrıntılı Torch City’yi daha inandırıcı ve güzel kılıyor.

Üç Eşsiz Silahlı Arcade Tarzı Savaş Sistemi

Yumruk, Matkap ve Kırbaçta ustalaşarak savaş alanının durumuna bağlı olarak; uzun vuruşlar, yüksek hasar ve geniş menzil saldırıları arasında geçiş yapın ve önünüzdeki tüm düşmanları alaşağı edin. Eşsiz silahlarını kullanan düzinelerce düşman, mükemmel işbirliği taktikleriyle size meydan okurken, tamamen farklı dövüş modellerine sahip çeşitli bölüm sonu canavarları size asla tekrarlanmayan bir deneyim sunacak.

Unreal Engine 4 Tarafından Desteklenen Benzersiz Dieselpunk Estetiği

Dieselpunk estetiği ile oryantal tarzdaki mimarinin birleşimi, Torch City’nin temel görsel stilini oluştururken, tüylü hayvanlar ve mekanik ordu arasındaki yoğun çatışmayı en doğal görünümü ile karşınıza çıkarır. Unreal Engine 4 ile güçlendirilmiş, fiziksel tabanlı işleme ve son derece ayrıntılı dokular, muhteşem bir 3D görsel performans sunarken türü tamamen yeni bir seviyeye taşıyor.

Ek özelliklerle PC’de

Oyunun PC versiyonunda Ray Tracing teknolojisi, NVIDIA DLSS ve Reflex teknolojisi gibi birkaç grafik geliştirme de yer alıyor. Ayrıca, daha sonra konsol versiyonuna eklenecek olan ek dil desteği de bulunuyor.

Oyunun temel özellikleri:
  • Keşfedilmeye değer farklı tarza sahip 10’dan fazla bölümü bulunan gelişmiş dünya haritası
  • Eşsiz kültürlerle dolu dünyada derinlemesine hikâye anlatımına sahip büyüleyici karakterler
  • Zorlu dövüş sistemi: çoklu silahlar, esnek kombinasyonlar, yükseltilebilir beceriler
  • UE4’e dayalı birinci sınıf 3D işlenmiş görsel performans
  • Dizelpunk estetiği ile 1930’ların Şangay’ını ziyaret edin
  • 15 saatten fazla yoğun, tek oyunculu oyun süresi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here