Ana sayfa Oyun Erken Erişim Fear the Wolves Erken Erişim Tarihi Ertelendi

Fear the Wolves Erken Erişim Tarihi Ertelendi

912
0
PAYLAŞ

S.T.A.L.K.E.R sevenlerin beklediği Fear the Wolves’un erken erişim tarihi ertelendi. Bu hafta erken erişime açılması beklenen oyunun erken erişim tarihi ertelenirken, kapalı beta süreci uzatıldı.

Vostok Games, Fear the Wolves’u 18 Temmuz tarihinde erken erişime açmak istiyordu. Fakat bu erkem erişimin ertelenmesiyle birlikte kapalı beta süreci yaz sonuna dek uzatıldı.

Erken Erişim Tarihi Neden Ertelendi?

Erteleme Focus Home Interactive ve S.T.A.L.K.E.R eski yapımcılarında oluşan Vostok tarafından alınmış ortak bir karar olarak görünüyor. Yapımcılar kapalı beta sürecinde topluluktan almış oldukları geri dönüş üzerine oyun üzerinde erken erişime çıkmadan bir süre daha çalışmak istediklerine açıklamalarına eklediler.

Vostok Games yaptıkları basın açıklamasında özellikle kapalı beta sürecinde oyunculardan aldıkları pozitif geri dönüş üzerine oyuncuların, oyunun temel özelliklerini teknik hatalar tarafından gölgelenmeden tecrübe etmelerini istediklerini belirtti.

Yapımcılar teknik problemleri düzeltirken oyunun gelişimini de ileri seviye taşıyacaklarını da açıklamalarına ekledi. Oyuncuların topladıkları verilerin büyük önem taşıdığını ve oyunun gelişiminde oyuncuları dinlemeye devam edeceklerini de ayrıca açıklamalarında vurguladılar.

Oyunun uzatılan geliştirme sürecinde kalitesini arttırmayı hedefleyen geliştiriciler, oyuncuların Fear the Wolves’un kendine özgü atmosferini tam olarak tecrübe etmelerini istediklerini her fırsatta dile getiriyor. Umarız bir çok S.T.A.L.K.E.R sevenin merakla beklediği oyun bizleri tatmin eder.

Yaz sonunda erken erişime çıkacak oyunun tam sürüm çıkış tarihinin PC ve konsollar için 2019 yılı olması bekleniyor.

PUBG Sanhok Haritasına Yeni Silah ve Araç Ekleniyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here