Ana sayfa Haber For Honor 3. Yıl İçeriği Ocak Ayında Bizlerle

For Honor 3. Yıl İçeriği Ocak Ayında Bizlerle

567
0
PAYLAŞ

Ubisoft’un For Honor için hazırlamış olduğu 3. yıl içeriği Ocak ayında oyuncularla buluşuyor.

‘Year of the Harbringer’ isimli içerik ile birlikte dört adet yeni karakterin yanı sıra yeni etkinlikler ve haritalar da bizlerle olacak.

Paylaşılan yol haritasında bilgiler çok detaylı olmamak ile birlikte tahminler doğrultusunda yeni yılın ilk sezonu 31 Aralık tarihinde başlıyor. Sezonun başlangıcı ile birlikte yeni Şövalye kahramanının da bizlerle olması bekleniyor. Kılıç ve kalkan kullanması beklenen karakter hakkındaki detaylar ortaya çıkmamasına rağmen topluluk oldukça heyecanlı.

Year of the Harbringer için paylaşılan görselle birlikte yeni karakterlerin kullanacağı silahları detaylı bir şekilde görebiliyoruz.
For Honor Year of the Harbringer

Yeni sezonla ilgili detaylar az olmasına rağmen bizlerle paylaşılan görselin ardından yeni karakterlerin silahları ve hangi tarafa ait olacakları şekillenmiş gibi görünüyor. Sezon 2’de bizleri Balta kullanan bir Samuray karakteri, 3. sezonda Savaş Çekiçli bir Viking kahramanı ve 4. Sezon’da ise kılıçla Wu Lin kahramanı bekliyor gibi görünmekte. Dört kahramanın tümünün erkek ve ya kadın varyasyonları da mevcut olacak.

Daha önce ki Sezon Bileti sahiplerine tanıdık gelecek sistem ile yeni kahramanların fiyatı 15.000 çelik olacak. Sezon Bileti sahipleri bu karakterleri ücretsiz olarak bir hafta önceden oynama hakkına sahip olacaklar.

Marching Fire eklenti paketiyle birlikte yükselişe geçen For Honor içerikleriyle oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor.

Fortnite v7.10 Yama Notları Açıklandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here