Ana sayfa Haber For Honor Marching Fire Sonunda Bizlerle!

For Honor Marching Fire Sonunda Bizlerle!

641
0
PAYLAŞ

For Honor Marching Fire eklenti paketi sonunda bizlerle! Yeni kahramanların yanı sıra bir çok yenilik de Marching Fire ile birlikte oyuncularla buluştu.

Marching Fire’da Bizleri Ne Yenilikler Bekliyor

Marching Fire ile birlikte yeni eklenen Çin’in Wu Lin klanı ile birlikte dört yeni karakter oyuna eklendi. Elbette geçtiğimiz günlerde Ubisoft’un sızdırmış olduğu ‘Savaş Çekici’ görseli bizleri eklenti paketinin ilerleyen günlerinde bir çok yeni karakterin ekleneceği konusunda heyecanlandırdı.

Eklenti paketinin dikkat çekici bir yeniliği ise Arcade Mod. Tek kişi ya da iki kişilik olarak oynayabildiğimiz Arcade Mod oldukça dikkat çekici ve eğlenceli görünüyor. Rastgele özelliklere sahip yapay zekâ kontrolündeki düşmanlarla savaşacağımız bu yeni mod özellikle kendini geliştirmek isteyen oyuncular için değişilmezlerden olacak gibi görünüyor. Arcade Mod sadece eklenti paketi sahiplerinin erişebildiği bir oyun modu, fakat eklenti paketine sahip oyuncular bu pakete sahip olmayan arkadaşlarını birlikte modu oynamak için davet edebilecekler.

Daha önce ki yazılarımızda değindiğimiz kale kuşatması oyun modu olan ‘Breach’ hakkında bizleri şaşırtan, sevindiren bir gelişme var. Daha önce oyuncuların çelik ile açabileceği söylenen ‘Breach’ oyun modunun ücretsiz olarak tüm oyuncular tarafından oynanabiliyor oluşu topluluğu oldukça mutlu etmiş durumda.

4v4 kişilik ‘Breach’ oyun modunda saldırı yapan takım kapıyı yıkmak için koç başını korumaya çalışırken, savunma durumunda olan takım ise kapının yıkılmasının yanı sıra kalenin Lord’unu da korumaya çalışacak.

Marching Fire’in yeni karakterler ve oyun modlarının yanı sıra oyuna eklendiği yeni geliştirmeler de var. Yeni arayüz, görsel geliştirmeler, bir çok oyuncunun heyecanla beklediği yeni zırh ve silahlar da bizlerle birlikte.

For Honor yaşadığı büyük yıkımın ardından yükselmeye başlamıştı. Görünen o ki Marching Fire ile birlikte bu yükseliş kuvvetli bir şekilde devam edecek.

For Honor Marching Fire Öncesi 15 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here