Ana sayfa Haber Fortnite 10.30 Yaması Değişiklikleri

Fortnite 10.30 Yaması Değişiklikleri

503
0
PAYLAŞ

Fortnite yeni yaması ile haritada yeni yırtık bölgeleri oluşmaya devam ediyor. 10.30 yaması uzun bir süredir görmediğimiz Boğuk Park ve Kaygan Koru’yu geri getirdi. Seri hafif makinalı tüfek mahzene kaldırılırken, taktiksel hafif makinalı tüfek geri döndü. Yeni bölgeler için olan yama notları ise şöyle.

Boğuk Park

Palmiye Park’taki Yırtık Sinyali yepyeni bir isimli bölge oluşturdu! Bataklıklarla dolu bir bölge olduğu için bu Yırtık Bölgesi’nde eğilerek dolaşılması tavsiye ediliyor. Oyuncular bu Yırtık Bölgesi’ndeyken eğildiklerinde nesnelere dönüşecekler. Birincil ateş etme tuşuna basarak nesne halinden çıkabilirsiniz.

Oyuncular nesne halindeyken de hasar alabilecek. Nişan almak oyuncuları oldukları yere sabitleyerek onların olacaklardan habersiz kurbanları aramalarına olanak tanıyacak.

Kaygan Koru

Yırtık Bölgesi, Kaygan Koru’yu geri getirdi! Ama bu sefer Durrr Burger’in esamesi okunmuyor; artık bölgede takoların sözü geçiyor! Zaman zaman gökten acılı takolar yağacak! Takoların kokusu o kadar güzel ki bölgenin içindeki oyuncular kendilerini dans etmekten alamayacak!

Oyuncular, dans ederken diğer oyunculardan hasar almayacak ve her saniye 20 can kazanacak. Dans etmek fırtınadan gelen hasarı engellemeyecek ve fırtına içindeyken oyuncuların canı dolmayacak. Acılı takolar 10 etkin can verir (oyuncunun canına veya kalkanına 10 ekler) ve geçici olarak hareket hızını (20 saniyeliğine %40) arttırır. Acılı takolar çok dayanmıyor. Bayatlayıp yok olmadan hemen kapmaya bakın!

Bu yama ile Fortnite mağaza oylaması sistemi test ediliyor. Bu sistemde, Topluluğun Seçimi etkinliğinde geri dönmesini istediğin içeriğe günde bir defa oy verebilirsiniz. Seçimini belirleyip günlük oyunu verdikten sonra, etkinlik süresince diğer günlerde diğer eşyalar için de oy vermeniz mümkün.

Topluluğun Seçimi etkinliğinin sonunda, oyuncuların oyları sayılacak ve en çok oyu alan eşya sınırlı bir süre için içerik mağazasına geri dönecek. İlk Topluluğun Seçimi v10.30 yamasıyla mağaza yenilendiğinde başlayacak.

Fortnite Görev Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here