Ana sayfa Haber Fortnite 4.4 İçin Yeni İçerik Yaması Geldi

Fortnite 4.4 İçin Yeni İçerik Yaması Geldi

937
0
PAYLAŞ

Fortnite 4.4 için yeni içerik yaması geldi! Sunucularının bakım süresi bitmesiyle birlikte alıştığımız gibi bu hafta da oyuna yeni bir içerik eklendi. 4.4 içerik yaması küçük bir yama olsa da oyuna yeni objeler eklendi, hata düzeltmeleri yapıldı ve Switch için performans arttırıldı.

Fortnite Koku Bombası:

Geçtiğimiz günlerde duyurulan koku bombası oyuna eklenenler arasında. Koku bombası attığınız bölge de oluşturduğu gaz bulutunun içinde duran oyunculara zamanla hasar verecek. Ayrıca oyuna yeni eklenen bulutun içindeki ve ardında ki oyuncuları görebildiğimiz termal görüşlü tüfek ile oldukça iyi bir ikili olacağa benziyorlar.

Fortnite Piksel Yıkıcı Kıyafeti:

Koku bombasının eklendiği Fortnite 4.4 içerik yamasıyla birlikte oyuna bizleri atari salonu günlerimize döndürecek piksel yıkıcı kıyafeti eklendi. Eski 8-Bit oyun kahramanlarını anımsatan yeni kıyafeti etkinlik mağazasından edinebiliyoruz.

Sınırlı Süreli Mod: Son Savaş: 20 Kişilik Takımlar

Bu haftanın sınırlı süreli modu ile 20 kişilik takımlarla oyunu kazanmaya çalışacağız. Son Savaş modunda fırtına çemberi daha geniş olacak, son çembere ulaştığımızda çember tamamen kapanmayacak ve geri sayım başlayacak. Geri sayım bitmeden diğer bütün takımları elemek amacımız olacak. Eğer geri sayım biterse takımında hayatta kalan oyuncu sayısı en yüksek takım oyunu kazanacak.

Fortnite her hafta yeni etkinlik ve içerik getirmeye devam ediyor. Bizde sizlerle bu içerikleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Herkese iyi oyunlar!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here