Ana sayfa Haber Fortnite 6. Sezon İlk Kozmetik Paylaşıldı

Fortnite 6. Sezon İlk Kozmetik Paylaşıldı

1039
0
PAYLAŞ

Epic Games, Fortnite 6. sezon için ilk kozmetik görselini paylaştı. ‘Bütün partilerin iyi bir DJ’e ihtiyacı vardır’ Tweet’i ile yayımlanan görsel ile bilikte DJ Llama kozmetiğine bir bakış atmış olduk.

Özellikle Daftpunk ve Deadmaus stilinin göze çarptığı görselin yayımlanmasının ardından sezon teması tartışmaları başladı. Görselde bulunan yıldırımların mor olması 6. sezonun zaman yolculuğu ve zaman mekanda bulunan yarıklar ile ilgili bir temaya sahip olacağı konusunda oyuncuları beklentiye sokmuş görünüyor.

Ayrıca temanın gizemli küp ile alakalı olduğu da su götürmez bir gerçek gibi görünüyor. Özellikle Ganimet Gölü’nün küp yok olduktan sonra almış olduğu renk mor. Elbette bir renk üzerinden bu kadar çok tahmin yürütülmesi de Epic Games’in bizleri meraklandırma konusunda ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi.

Ganimet gölü artık eskisi gibi olmayacak, tabi yerinde kalırsa...
Ganimet gölü artık eskisi gibi olmayacak, tabi yerinde kalırsa…
Fortnite Müzik Teması

Yeni sezon ile alakalı daha önce yapılan data-mining sonucunda karşımıza çıkan bir başka detay ise kozmetik temalarında ‘Müzik’ bölümünün olmasıydı. Power Chord kozmetiğiyle daha önce müzik temalı kozmetikler bizlerle olmuştu. 6. sezonda bu tarz kozmetiklerin karşımıza sıkça çıkacağı tahminler arasında.

6. sezona sayılı gün kaldı. Yakında tüm merakımızın giderileceği bir gerçek, Epic Games her sezon bizleri tatmin etmeye devam ediyor.

World of Warcraft Battle for Azeroth 8.1 Yaması Geliyor Hoş Geliyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here