Ana sayfa Haber Fortnite Battle Royale’e Respawn Geliyor

Fortnite Battle Royale’e Respawn Geliyor

713
0
PAYLAŞ

Epic Games geliştirici ekibi Apex Legends’da bulunan Respawn mekaniğini 8. Sezon içerisinde Fortnite Battle Royale’e taşımayı planlıyor.

Elbette oyunlar beğenilen ve başarılı mekaniklerin farklı oyunlarda kullanılması oyun sektöründe alışılmışın dışında bir durum değil. Geçtiğimiz haftalarda oyuncuların beğenisine sunulan Apex Legends’da bulunan Respawn mekaniği oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş durumda. Fortnite yapımcıları da bu mekanikten oldukça etkilenmiş olmalılar ki yakın zaman benzer bir yapıyı Battle Royale için getirmeyi planlıyorlar.

8. sezonda oyuna eklenip eklenmeyeceği değerlendirilecek olan ‘Respawn’ sisteminin oyunun dengelerine etkisini hep birlikte göreceğiz.

Reddit üzerinde yapılan bana her şeyi sor etkinliğine katılan Epic Games çalışanı, Respawn mekaniğini 8. sezonda oyuna eklemeyi değerlendirdiklerini açıkladı. Elbette önceliğin oyun dengesi olduğuna değinen Epic çalışanı, bu sistemin oyun içi dengeleri ne şekilde etkileyeceğini dikkatle inceleyeceklerine değindi.

Apex Legends elbette güzel bir başlangıç ile karşımıza çıktı. Bizlere ve Battle Royale oyunlarını köklü olarak etkilemeye başladığını da elbette göz ardı etmemek gerekiyor. Yine de kralın tacını alması için önünde kat etmesi gereken oldukça büyük bir yol var. 8. Sezon ile yeni sistemi Fortnite Battle Royale içerisinde görebilecek miyiz? Bu sorunun cevabını heyecanla bekliyoruz.

Fortnite Dünya Kupası Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here