Ana sayfa Haber Fortnite Kâbusları Geri Döndü

Fortnite Kâbusları Geri Döndü

547
0
PAYLAŞ

Yeni adada kadim bir kötülük uyandı ve Fortnite dünyasını karanlığa boğdu. Dünya yeni olabilir ama kâbuslarınızdan saklanamayacağınız gerçeği değişmiyor… Fortnite Kâbusları bu sefer intikam arzusuyla geri dönüyor.

Futbolcu Zombi Kıyafetleri
Futbolcu Zombi Kıyafetleri

Korkmalara doyamadınız mı? O halde yüreklere korku salan Ölümcül Çiçek kıyafetiyle Yassefası sırt süsünü, görenlerin yüreğini ağzına getirecek Hayalet Hanım kıyafetiyle Bez Bebek sırt süsünü ve uğursuz olduğu kadar da tekinsiz Mor İskelet kıyafetiyle Morkanat sırt süsünü içeren Öteki Taraf Paketi’ne bakmadan geçmeyin.

Fırtına Kralı'nın Yumruğu
Fırtına Kralı’nın Yumruğu
Fırtına Kralı Sana Meydan Okuyor

Geçtiğimiz yıl Dünyayı Kurtar’da karşımıza çıkan Fırtına kralını hatırlarsınız. Bu sefer Fırtına Kralı ona özel bir sınırlı süreli mod ile geri dönüyor. Ekibinizle omuz omuza verin ve kralın adayı yok etmesine engel olun! (Cesaretiniz ve becerileriniz özel bir şemsiye ile ödüllendirilecek.)

Fortnite Kâbusları bunlarla bitmiyor. Topluluk oyun geliştiricilerinden BluDrive’ın hazırladığı Korkunçlu Çatışma da sizi bekliyor! 2’ye 2’lik bu hesaplaşmada kankanızı kapın ve temposu düşmek bilmeyen çatışmaya dalın. Birden fazla rauntta beceri ve yeteneklerinizi test edin.

Fortnite Görev Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here