Ana sayfa Haber Fortnite Korsan Temalı 8. Sezonu Başladı

Fortnite Korsan Temalı 8. Sezonu Başladı

932
0
PAYLAŞ

2 haftalık bir bekleyişin ardından Fortnite 8. Sezon en sonunda bizimle. Bir süredir haritayı sarsan depremler sonucu artık adamızda bir volkan çıkmış durumda. Volkan beraberine iki yeni bölge getirmiş Belalı Basamaklar (Sunny Steps) ve Korsan Koyu (Lazy Lagoon).

Volkan yeni sezonda bizimle
Volkan yeni sezonda bizimle

Yeni haritaya baktığımız zaman kuzey doğu bölgesinin tamamen elden geçirildiğini görüyoruz. Wailing Woods ve Lazy Links artık tarihe karışan bölgeler arasındalar. Şaşırtıcı bir şekilde Risky Reels geri dönmüş.

Fortnite 8. Sezon haritası
Fortnite 8. Sezon haritası

Bu sezonun asıl teması korsan ancak Buz ve ateş kralı varlıklarını sürdürmekteler. Hatta yeni sezonun tanıtım videosunda karşı karşıya geliyorlar.

Bu sezon gelen yeniliklerde biri ise korsan topu. Tarete benzer bir kullanımı olmasını bekliyoruz. Fakat değişiklik olarak bu sefer kendimizi topun içine koyup fırlatabileceğiz. Yeni sezonla birlikte mahzene kaldırılan eşyalar ise şunlar;

  • Sinsi Kardan Adam
  • Donduran El Bombası
  • X-4 Fırtınakanat
  • Market Arabası
  • Arazi Golf Arabaları (AGA)

Çoğu aracın kaldırılması üzücü bir gelişme olsa da yenilerinin geleceğini ummak çok da yanlış olmaz. Yeni yama ile birlikte gelen değişikliklerin kalanına buradan göz atabilirsiniz. Yeni sezon savaş bileti ile birlikte neler geleceğine aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Bugün sunucuların güncellenmesi bittikten sonra yeni sezon resmi olarak başlangıcını yapacak.

Fortnite Görev Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here