Ana sayfa Haber Fortnite Sezon X Yeni Görev Sistemi

Fortnite Sezon X Yeni Görev Sistemi

1578
0
PAYLAŞ

Fortnite 10. sezonu yada X. sezonu dün itibari ile geldi. Bu sezon zaman aşımı olarak adlandırılıyor ve geride dönük olarak 10 sezon boyunca adaya neler oldu hangi bölgeler değişti bunları bir kez daha göreceğiz.

Ganimet gölünde sıfır noktası’nın patlaması ile belkide ada tarihindeki en önemli an olan meteorun çarpma anına geri döndük. Tabi bu geri dönüş sınırlı bir alan için geçerli, adanın diğer kısımları mevcut şekillerini koruyorlar.

Fortnite Yeni Görev Sistemi

Ancak en büyük yenilik oyunun görev sisteminde oldu. Günlük ve haftalık görevler artık oyunda yer almıyor. Günlük Görevler’in yerini Sınırlı Süreli Görevler aldı. Sınırlı Süreli Görevler tüm oyunculara açık durumda olacak.

Her Sınırlı Süre Görevi içerisinde hafta boyunca tamamlanacak bir Görev içerir. Giriş yapmasanız bile her gün yeni bir Görev açılacak ve 7 günün sonunda görevin süresi dolacak. Her hafta yeni bir Sınırlı Süreli Görev gelecek.

Yeni sistemde belki gözüme çarpan tek eksik nokta her görev açılmadan önce ne geleceğinin görememek oldu. Şahsen bu görevler açılmadan önce bile ne geleceğini görebilmek daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Yeni sezonda bizleri neler bekliyor henüz belli değil ancak haritada buluna ufak ipuçlarından daha önceki güncellemeler ile kaybolan bölgelerin geri gelebileceği veya mevcut bölgelerin değişebileceği gibi teoriler şu anda son derece popüler. 3. sezon sonunda tüm bu çılgınlıkları başlatan meteor çarpmasından sonra başlayan meta hikâye bu sefer sonlanır mı bilemiyoruz ancak son derece çılgın içeriklere sahip bir sezon bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Fortnite v10.00 yaması ile gelen diğer değişikliklere buradan göz atabilirsiniz.

2019 Yılı Ağustos Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here