Ana sayfa Haber Fortnite Winter Royale Turnuvasının Avrupa Ayağını RxTSkite Kazandı

Fortnite Winter Royale Turnuvasının Avrupa Ayağını RxTSkite Kazandı

620
0
PAYLAŞ

Fortnite Winter Royale turnuvasının Avrupa ayağı geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. 75.000 dolarlık ödülün sahibi Fransız oyuncu RxTSkite oldu.

Toplamda 42 puan toplayarak birinci olan Skite, Turner “Tfue” Tenney, Ali “SypherPK” Hassan, ve Fortnite sevenlerin favorisi Tyler “Ninja” Blevins oyuncuları global puan bazında geride bıraktı.

Oldukça yakın geçen mücadele sonucunda en yakın rakibi MrSavageM’i sadece iki puan ile geride bıraktı. İki oyuncu da eşit sayıda maç kazanmasına rağmen Skite rakibini daha fazla oyuncu elimine etmesi nedeniyle iki puan geride bıraktı. 500.000 dolarlık ödül havuzundan 75.000 dolar kazanarak finalleri bitiren Skite’in birinciliği ardından gözler Amerika finallerine çevrilmiş durumda.

Fortnite Winter Royale Turnuvası büyük bir ilgi ile takip ediliyor
Fortnite Winter Royale Turnuvası büyük bir ilgi ile takip ediliyor
Fortnite Winter Royale Amerika Finalleri

Avrupa sonuçlarının ardından gözler ABD finallerine çevrilmiş durumda. Özellikle Ninja fanlarının dikkatle takip ettiği turnuvada sevilen oyuncu 29 puan toplayarak 200 oyuncu içerinden 150 sıraya yerleşerek finallere katılma hakkı kazandı.

11-12 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Winter Royale Amerika finallerinde de ödül havuzu 500.000 dolar olarak belirlenmiş durumda.

MechWarrior 5: Mercenaries Çıkış Tarihi Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here