Ana sayfa Haber Fortnite Yeni Sezonu Ertelendi

Fortnite Yeni Sezonu Ertelendi

388
0
PAYLAŞ

Şubat ayında başlaması beklenen Fortnite yeni sezonu bir kez daha ertelendi. Daha önce de yılbaşı tatilinden ötürü ertelenmişti. Böylece 2. Bölümün ilk sezonu Fortnite tarihinde gerçekleşen en uzun sezon olma ünvanını da kazanmış oluyor.

Yeni sezonun ertelenmesinin başlıca sebebi yeni fizik motoru Chaos Engine’a geçiliyor olması. Chaos Engine gerçekten son derece gerçekçi patlama ve kırılma efektleri gerçekleştirebiliyor. Bu denli kuvvetli bir motorun Fortnite içerisine ekleniyor olması neler getirecek yeni sezon çıktığı zaman göreceğiz.

Yeni sezon başlangıç tarihi olarak 20 Şubat tarihi açıklanmış. Ancak bu süreçte 2 haftalık yeni bir etkinlik ekleneceği açıklanmış. Hatta geçtiğimiz günlerde Warner Bros ile yapılan bir tweet etkileşiminden yeni gelecek etkinliği yeni Harley Queen filmi ile alakalı olabileceği söylentileri ortaya çıktı.

Epic Games’in geçmişte yaptığı oyun içi etkinliklere baktığımız zaman bu ihtimalin çok uzak olmadığını görebiliyoruz. Bu süreç içerisinde yeni haftalık görevlerin gelmesi de bekleniyor. Ayrıca artık alıştığımız üzere sezon sonu bir etkinlikte görmemiz oldukça olası.

Fortnite Görev Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here