Ana sayfa Haber Fortnite Yeni Sezonun Teması Belli Olmaya Başladı

Fortnite Yeni Sezonun Teması Belli Olmaya Başladı

1509
0
PAYLAŞ

Fortnite hiç kuşkusuz son yılların en popüler battle royale oyunu olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Sadece tek bir haritaya sahip olmasına rağmen her sezon gelen değişiklikler ilgi çekiyor.

4. sezon başlangıcında adaya çarpan meteor dusty divot’u kratere çevirmiş ve hop rock adı verilen yeni bir eşya eklenmişti. Gelen güncellemeler boyunca haritaya yapılan ufak değişiklikler ise oyuncuların gözünden kaçmamış gibi duruyor.

Omega üssündeki roket?

Snobby Shores’a gelen yeni lokasyon olan Omega Üssü içerisindeki roket kalkışa hazır gibi duruyor. Hatta bazı oyuncular hop rock taşıyan kamyonların bu yöne doğru gittiklerini fark ettiler. Bir diğer ipucu ise adadaki televizyon ekranlarında görülen kafatası sembolü. Hatta bu sembolün Omega üssü’ne benzediği bile söylenebilir.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre bu roket Moisty Mire’a çarpacak. Ancak asıl hedefi olan büyük şehirlerden sapmasının ise biz kahramanlar sağlayacağız. Bu sezonun teması olan süper kahramanlara karşılık yeni sezonun temasının ise süper kötüler olması bekleniyor.
Fortnite sadece bir battle royale modu olmasına karşılık eklenen bu ufak hikayeler ile oyundan uzak kalan oyuncuları bile meraklandırarak oyuna geri döndürmeyi güzel bir şekilde başarıyor diyebiliriz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here