Ana sayfa Haber From Software İki Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

From Software İki Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

726
0
PAYLAŞ

From Software başkanı Hidetaka Miyazaki, Dark Souls ve Bloodborne serisiyle ünlü firmanın iki yeni oyun üzerinde çalıştığını onayladı.

Miyazaki ile yapılan röportajda yeni oyunların Souls serisi gibi güzel dizaynlara sahip ve çok çalışılmış oyunlar olacağına değindi. Üzerinde çalışılan oyunlar hakkında herhangi bir detay paylaşılmamış olmasına rağmen Souls serisi ve Bloodborne toplulukları oldukça heyecanlanmış durumda.

Firmanın yakın zamanda çıkacak olan yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice, 22 Mart tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde çıkışını yapacak. 1500’lerin Japonya’sında geçecek oyun Souls serisine özgü oynanış türünün yanı sıra daha fazla aksiyona sahip bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Elbette yeni oyunun dumanı üzerindeyken gelen açıklamayla birlikte bizler gibi Souls serisi sevenler heyecanla detayları beklemeye başladı.

Bloodborne 2?

Açıklamanın ardından oyuncuların aklına ilk olarak geçtiğimiz günlerde firmanın VR oyunu Déraciné içerisinde bulunan Bloodborne göndermesi geldi. Bloodborne’nun ikinci oyununun gelebiliyor olacağı bu göndermeyle birlikte söylenti olarak yayılmaya başlamışken, firma tarafından gelen iki oyun üzerinde çalışılıyor açıklaması gelecek oyunlardan birinin Bloodborne 2 olma olasılığı umutlarını arttırdı.

Déraciné içerisinde karşımıza çıkan tanıdık yüz

İlerleyen günlerde detaylarının bizlerle paylaşılacağını umduğumuz iki oyun öncesinde Sekiro’yu bekleyip kendimizi Dark Souls serisi ve Bloodborne ile meşgul tutmaya devam edeceğiz.

Imperius Heroes of the Storm Kadrosuna Katılıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here