Ana sayfa Haber GeForce NOW Kütüphanesine LEGO Builder’s Journey Eklendi

GeForce NOW Kütüphanesine LEGO Builder’s Journey Eklendi

247
0
PAYLAŞ
GeForce NOW

GeForce NOW Perşembe Güncellemelerinde bu hafta LEGO Builder’s Journey, Phantom Abyss ve Dual Universe dahil olmak üzere 13 yeni oyun GeForce NOW kütüphanesine ekleniyor. Ayrıca Kena: Bridge of Spirits Epic Games Store ile aynı anda GeForce NOW’a geliyor.

LEGO Builder’s Journey kütüphanede

LEGO Builder’s Journey, bu hafta Steam ve Epic Games Store ‘da yayınlandı. Özellikle GeForce NOW üzerinden PC, macOS ve Chrome tarayıcılarından da erişilebiliyor. Oyun ayrıca RTX özelliklerine de sahip, yani GeForce NOW üyeleri, LEGO Builder’s Journey’i GeForce NOW üzerinden ışın izlemeli grafiklerle oynayabiliyorlar. Ayrıca, daha uzun oyun süreleri için bulut oyun sunucularına ve genişletilmiş oturum uzunluklarına öncelikli erişim elde ediyor.

Phantom Abyss’i kaçırmayın

Büyük bir heyecanın ardından Phantom Abyss bu hafta Steam‘de erken erişimde yayınlandı. Oyuncular Phantom Abyss ile gizli tuzaklardan kaçabilir, tehlikeli uçurumlardan atlayabilir. Ancak kutsal kalıntıyı almak için tehlikeli tapınakların amansız koruyucularından saklanabilir. Fakat her tapınak için yalnızca bir deneme var. Oyuncular özel eşyaları almak için oyunu GeForce NOW üzerinden oynayarak önceki oyuncuların başarısız denemelerinin hatalarından ders çıkartabilirler.

Metaverse’e hoş geldiniz

Dual Universe’de yer alan sanal dünya Metaverse’de her seçim sizin. Hatta oyuncular hemen hemen her şeyi inşa edip küresel ekonomiyi kontrol edebiliyor. Ayrıca oyuncular güvenli bölgelere bağlı kalarak Dual Universe’i barışçıl bir şekilde oynayabilir ya da benzersiz PvP’de gerçek zamanlı savaş yapabilirler.

Gelecek oyunlardan haberdar olun

Kena: Bridge of Spirits 24 Ağustos’ta Epic Games Store ile aynı anda GeForce NOW’a da gelecek. Oyuncular, kutsal bir türbe arayışında genç bir Ruh Rehberi olan Kena’ya katılacak. Böylece Rot adlı ürkek ruh arkadaşıyla terk edilmiş bir köyün sırlarını ortaya çıkarabilir.

PC oyun indirimleri için tarihleri not alın

Yakında PC oyunlarında büyük yaz indirimi başlayacak. Böylece indirimlerle birlikte GeForce NOW da güncellemeler sunmaya hazırlanıyor.

GeForce NOW’da Bu Hafta

Bu hafta GeForce NOW kitaplığına katılan oyunların tam listesi:

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here