Ana sayfa Haber Ghost Recon Breakpoint Duyuruldu

Ghost Recon Breakpoint Duyuruldu

584
0
PAYLAŞ

Bir süredir Ubisoft’un yeni bir Ghost Recon oyunu geliştirdiğine dair söylentiler kulağımız çalınmaktaydı. Hatta Wildlands içine eklenen ufak ipuçları kafalarda cevaplardan daha çok soru işaretleri doğurmuştu diyebilirim. Ancak beklenen açıklama yapıldı ve yeni Ghost Recon oyunu Breeakpoint duyuruldu.

Bu sefer Nomad ve ekibi Skell Teknolojilerinin geliştirildiği Pasifik Okyanusunun ortasındaki bir adaya gidiyorlar. İHA teknolojisi kontrolden çıkmış ve Jace Skell ciddi bir tehdit unsuru olmuştur. Ghost ekibi yola düşer ve bir anda merkez ile tüm bağlantıları kesilir.

Eski bir Ghost olan Cole D. Walker ve yanındaki Wolf adındaki iyi eğitimli askerler bu adayı ele geçirmiş ve İHA’ları kendi çıkarları için kullanmaktalar. Cole eski bir Ghost olduğu için işimiz bu sefer çok zor çünkü tüm taktiklerimiz biliniyor.

Oyuna yeni gelen özellikler ise göz dolduran cinsten. Genel olarak animasyon ve grafik kalitesinin artışının yanı sıra artık yere çöktüğümüz zaman yerdeki çamurları kullanıp kamufle olabileceğiz. Vurulduğumuz noktaya göre oynayışımız da değişecek.

İşin içinde Skell bol miktarda yeni teknoloji aygıtlar ve İHA görmeyi bekleyebiliriz. Breakpoint konsol ve PC için 4 Ekim tarihinde çıkış yapacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here