Ana sayfa Haber Ghost Recon Wildlands ile Rainbow Six Siege Elele

Ghost Recon Wildlands ile Rainbow Six Siege Elele

912
0
PAYLAŞ

Ghost Recon Wildlands kimilerine göre suskun geçen ilk yılı sonrasında ikinci yılında çok emin adımlarla ilerliyor. İlk olarak Splinter Cell serisinden çok iyi tanıdığımız Sam Fisher ile maceralara atıldıktan sonra yeni görevler bizi bekliyor.

Bolivya ve Rainbow Six Siege

Görev Valkyrie’nin bizimle temasa geçmesi ile başlıyor. Yolundan sapmış bir operatörü bulmamız için Nomad ile bağlantıya geçip yardımcı olması için Twitch’i gönderiyor. Rainbow Six Siege veya Ghost Recon Wildlands hayranı iseniz şimdiye kadar çoktan ufak çapta bir kalp krizi geçirmiş olabilirsiniz sıkıntı yok.

Special Operation 2’nin ilk Sam Fisher görevi gibi bir yapıda ilerleyeceğini umuyoruz. Ancak bu sefer karşımızda bazılarımızın çok yakından tanıdığı Caveira var. Alışılmışın “biraz” dışında taktikler sergileyen bu operatörü doğru yola geri sokmak bize düşüyor.

Surgeon ve Toxic

Bu eklenti ile sadece yeni pve görevi değil Ghost War modu içinde yeni iki operatör geliyor. Surgeon yani Cerrah uzaktan düşen takım arkadaşlarımızı kaldırmak için birebir. Özellikle Ghost Modu ile süre bitiminde karakterlerin öldüğü düşünülürse tercih edilen bir operatör olacaktır.

Toxic ise adından da anlaşılacağı gibi zehirli gazlar ile alan etkili bir operatör olacak gibi. Özellikle bina içlerine saklanan rakipleri dışarı çıkmaya zorlamak için kullanışlı bir operatör.

Yeni gelecek olan güncelleme yarın oyuncuların erişimine açılmış olacak.

Ghost Recon Wildlands Yeni Güncellemesi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here