Ana sayfa Haber Ghost Recon Wildlands Yeni Güncellemesi

Ghost Recon Wildlands Yeni Güncellemesi

1074
0
PAYLAŞ

Ubisoft’un kesinlikle iyi iş başardığı bir diğer yapıt olan Ghost Recon Wildlands yeni güncellemesi çok kısa süre içinde bizlerle birlikte olacak. Hatta 3 gün kaldı diyebiliriz… Yeni gelecek olan güncellemenin tamamen bedava olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Gerçek Ölümler Bizi Bekler

Oyun ile ilgili bazı radikal kararlar alan Ubisoft heyecan uyandıran şeyler paylaştı. Bu yeni içerikle gelecek şeylerin en başında ilgi çeken direk Ghost Mode (bkz. Hayalet Modu) dediğimiz mod oluyor. Bu modla birlikte permadeath yani karakterimiz bir kere öldüğünde tamamen ölmüş olacak şekilde bir özellik geliyor. Ayrıca bu özellik içinde karakterimizin üstünde taşıyacağı ana silah sayısı daha gerçekçi olması açışından sadece 1 adet olacak. Farklı silahları anca oyun içinde öldürdüğümüz düşmanlardan, ya da mühimmat kutularından değiştirebileceğiz. Şarjör değiştirme sırasında eğer haznede mermi bulunuyorsa olduğu gibi haznede ki mermileri de şarjörler birlikte yere atıyoruz ve ayrıca co-op olarak girdiğiniz takım arkadaşlarınıza yanlışlıkla ateş edip öldürebiliyoruz.

Ghost mod dışında oyuna eklenen 2 adet PvP haritası olacak, PvP de yenen takımın ekrana verilmesi gibi bir durum da var, bu olaya Rainbow Six Siege’den alışkınız. Günlük PvP görevleri ve AI olan takım arkadaşlarımızı oyun içinde tamamen kapatabileceğiz gibi bir özellik de eklemişler. Bununla birlikte bu güncelleme ile birlikte gelecek olan bir çok kozmetik eşyaları saymıyorum bile. Merak edersiniz diye oyunun orijinal tanıtım videosunu aşağıya bırakıyorum.

Uzun lafın kısası Ubisoft yine yapacağını yapmış ve Ghost Recon Wildlands serisi ile oyuncularını mutlu etmeye yine devam ediyor. Radar altında olan bu oyunu oynamayan arkadaşlarımıza kesinlikle tavsiye ediyorum. Hatta 4 kişilik bir arkadaş grubunuz varsa oyun tamamen başka bir boyut kazanıyor taktiksel açıdan. Oynayın canım evlatlarım bu oyunu, oynayın… Hadi selametle.

Ubisoft’tan Rainbow Six: Siege 8 Operatörüne Sert Müdahale Geliyor!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here