Ana sayfa Oyun Gamescom Halo Infinite Çıkış Tarihi Belli Oldu

Halo Infinite Çıkış Tarihi Belli Oldu

66
0
PAYLAŞ
Halo Infinite

Halo Infinite çıkış tarihi nihayet duyuruldu. Tarih resmi olarak 8 Aralık olarak belirlendi. Geliştiriciler kısa süre önce bu duyurunun “çok yakında” geleceğini söylemişti ve gerçekten de tarih Gamescom Açılış Gecesi Canlı akışının bir parçası olarak açıklandı.

Hem tek hem de çok oyunculu kısım 8 Aralıkta başlayacak. Halo Infinite Steam ve Microsoft Store üzerinden PC’de, Xbox One ve Xbox Series S ve X’te satışa sunulacak. Yine de arkadaşlarınızla Co-Op modunda oynamak ilk çıkışta mümkün olmayacak.

Co-Op hikaye modu, Halo serisinde artık vazgeçilmez bir yer alıyor. Forge ise oyuncuların özel haritalar, kurallar ve daha fazlasını oluşturarak kendi oyun modlarını tasarlayabilecekleri bir kısım. Ayrıca Forge, bazı resmi Halo çevrimiçi modlarının yaratılmasında büyük rol oynamakta.

Halo Infinite’in yaratıcı başkanı Joseph Staten “Maalesef ekip gerçekten kaliteli bir Halo deneyimi oluşturmaya odaklandığı için, Co-Op hikayeyi erteleme konusunda gerçekten zor bir karar aldık.” Staten aynı zamanda ekibin Co-Op hikaye ve Forge için sezonluk bir yayın takvimi hazırladığını doğruladı. 

Halo Infinite’in tek oyunculu hikayesi ve çok oyunculu modu sezon 1 ile oyuncularla buluşacak olsa da Staten, ekibin 2. sezonda Co-Op hikaye modunu ve 3. sezonda ise Forge’u yayınlamayı hedeflediğini söyledi. Her üç ayda bir yeni bir sezonun yayınlanacağını düşünüldüğünde büyük olasılıkla 2022’ye kadar Co-Op hikaye modu olmayacağı anlamına geliyor.

Marvel ve Fraxis Ortaklığından Midnight Suns Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here