Ana sayfa Haber Halo Infinite Hakkında Ne Biliyoruz?

Halo Infinite Hakkında Ne Biliyoruz?

533
0
PAYLAŞ

Halo Infinite geliştiricisi 343 Industries’in başkanı Bonnie Ross, oyunun geliştirici takım için ne anlam ifade ettiği hakkında açıklamalarda bulundu.

Halo Infinite yeni bir oyun motoru kullanıyor. Slipspace Engine, geçen yıl oyunun yanında duyruldu. Halo 4 ve 5’in teknolojisini kullanmaya devam etmek yerine, ekibin neden yeni bir motor kullandığı kafalarda soru işaretleri oluşturmuştu.

Ross’a göre, bu gerekli bir hamle. “Halo motoru çok teknik, mühendislik odaklı bir motor. Yaratıcı öğelerinin çalışması çok zor. Bir kerede çok fazla yaratıcı içeriğin çalışması çok zor, ”dedi.

Eski motorun kapasitesi sınırlı olduğu için Ross, Halo’nun geleceği için yeni araçlar oluşturulması gerektiğini söyledi. 343 Industries, bu zamanı yeni oyunun ve serideki gelecek oyunlarda kullanılacak Slipspace Engine’i kullanıyor.

Infinite hakkında bu yılki E3 oyun fuarında daha detaylı bilgi alacağız. Ancak geliştirici ekip ruhani açıdan seriye yeniden başladıklarını söylemişler. Halo dünyasının detaylı tarihi göz önüne alındığında bu kısım daha önem kazanıyor.

Cyberpunk 2077 Ekibine Taze Kan Geliyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here