Ana sayfa Haber Hearthstone Anka Yılı’na Gerisayım Başladı

Hearthstone Anka Yılı’na Gerisayım Başladı

585
0
PAYLAŞ

Hearthstone için 7 Nisan’da başlayacak olan Anka Yılı, Blizzard’ın popüler dijital kart oyununa önemli değişiklikler getirecek. Alevlerin her yeri saracağı bu yeni dönem, oyunun çıkışından beri eklenen ilk yeni sınıf Demon Hunter’ın Hearthstone’a gelişiyle başlayacak. Tüm oyuncular Demon Hunter sınıfı ve Illidan Stormrage kahramanının yanı sıra sınıfa özel olarak oluşturulmuş 30 karta ücretsiz sahip olacak. Ayrıca bu kartlardan oluşturulmuş hazır bir desteyle hemen mücadeleye katılabilecek.

Karşınızda: Demon Hunter

Yüreklere korku salan Demon Hunter, Demon Hunter tanıtım görevlerini tamamlayan tüm oyunculara ücretsiz olarak verilecek. Bu görevlerde sembolleşmiş Warcraft kahramanı (ve ilk Demon Hunter) Illidan Stormrage’in köken hikâyesi anlatılacak. Tüm Hearthstone oyuncuları, 2 Nisan tarihinden itibaren bu görevlere atılabiliyor. Tanıtım bölümünü tamamlayan oyuncular, ayrıca 30 Demon Hunter kartına ve bu kartlarla oluşturulmuş bir Demon Hunter başlangıç destesine sahip olacak. Daha fazla bilgi için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Ashes of Outland Genişleme Paketi

Ashes of Outland, Hearthstone’u Dark Portal’ın ötesine taşıyarak 2007 tarihli World of Warcraft: The Burning Crusade’e de ev sahipliği yapmış, paramparça bir diyara götürecek. İlk Demon Hunter Illidan Stormrage, kendini Outland’in Efendisi ilan etmiş durumda. Illidan, seçkin iblis avcılarının yanı sıra her türden köle ve müttefikten oluşan Illidari’lerle birlikte dehşet verici Paslı Lejyon’a karşı uygarlığın son umudu.

7 Nisan tarihinde çıkacak Ashes of Outland, beraberinde gelecek 135 yeni kartla Hearthstone’un tanıdık mekaniklerine köklü değişiklikler getirmeyi hedefliyor. Oyuncular, 17 Mart tarihinden itibaren Ashes of Outland Mega Teklifi’nden yararlanabilecek. Bu Mega Teklif 90 Outland’in Külleri kart paketi, bir rastgele Outland’in Külleri altın efsanevi kartı, Lady Vashj şaman kahramanı, Serpentine kart sırtı, dört arena bileti ve Savaş Meydanları için Outland’in Külleri’nin çıkışının ardından Han Bileti ilavelerine dönüşecek Descent of Dragons ilavelerini içeriyor.

Anka Yılı Güncellemeleri

  • Hearthstone için yeni genişleme paketleri, özellikler, güncellemeler ve oyun içi etkinlikler barındıran kapsamlı yol haritasıyla Anka Yılı, gerçekten dopdolu geçecek. Oyuncuları nelerin beklediğine kısaca göz atmak gerekirse:
  • Dereceli Mod Yenilemesi: Dereceli sıralamalarına yeni yılda önemli iyileştirmeler geliyor. Yenilenmiş eşleştirme ve anlamlı ödüllerle dolu eğlenceli bir ilerleme sistemi de bunlar arasında.
  • Yeni ve Oyuna Dönen Oyunculara Özel Bir Deneyim: Hem başlangıç derecelerini tırmanan yeni oyuncular hem de uzun bir aranın ardından Hearthstone’a dönen oyuncular, kendi seçecekleri sınıf için ücretsiz bir rekabetçi deste elde edecek. Ayrıca oyuncular, yepyeni tek kişilik görevlerle oyuna yeniden aşina olma şansı yakalayacak.
  • Battlegrounds Güncellemeleri: Hearthstone: Savaş Meydanları, Ashes of Outland öncesinde eklenecek Illidan kahramanıyla birlikte gelişimini Anka Yılı’nda da sürdürecek.
  • . . . Ve Çok Daha Fazlası! Anka Yılı’nda sizleri bekleyenler bunlarla da kalmıyor. Şeref Salonu’na eklenecek yeni kartlar ve rahip sınıfı için önemli güncellemelerin yanı sıra oyun içi etkinlikler, ücretsiz tek kişilik maceralar ve çok daha fazlası sizi bekliyor!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here