Ana sayfa Haber Hearthstone Yeni Eklenti Paketi The Boomsday Project Açıklandı

Hearthstone Yeni Eklenti Paketi The Boomsday Project Açıklandı

1151
0
PAYLAŞ

Hearthstone yeni eklenti paketi The Boomsday Project için sosyal medya üzerinden birkaç gündür ipuçları veriliyordu. En sonunda Blizzard’ın sevilen kart oyununun yeni eklenti paketinin detayları belli olmaya başladı. The Boomsday Project Ben Brode ayrıldıktan sonra çıkan ilk içerik. Bu anlamda biraz dikkati çeken bir durum halini almış durumda.

The Boomsday Project hakkında neler biliyoruz?

Yeni eklenti paketi 7 Ağustos’ta çıkış yapacak. Yeni oyun mekaniğimiz Manyetik (Magnetic). Manyetik özellikli kartları tek başına oyun sahasına inebildiğimiz gibi eğer yerde Mech kartı varsa Manyetik kartlar o karta eklenebiliyor. Proje kartları oldukça kuvvetli ancak her iki oyuncuya faydası olacak. Omega Proje kartları ise sadece 10 mana kristali varken kullanılabilecek.

Warlock için gelecek olan yeni kahraman kartı ise Mecha Jaraxxxus. Artık bir süre sonra bu kartlara şaşırmıyoruz 🙂 Warrior oynayanlar ise büyük bir ihtimal ile Dr. Boom kartına kavuşacaklar.

Puzzle Lab ise yeni eklenti paketinin tek kişilik kısmı. Yapılan açıklamada bilimin eğlenceli yüzü gibi bir tabir kullanılmış. Bu içerik 21 Ağustos’tan sonra erişime açık olacak. Yeni kart açıklamaları ise 23 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak.

Overwatch Kostümü Kanser Araştırması İçin 10 Milyon Dolar Kazandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here