Ana sayfa Haber Heroes of the Storm Mecha Fırtınası Başladı!

Heroes of the Storm Mecha Fırtınası Başladı!

668
0
PAYLAŞ

Heroes of the Storm yeni etkinliğinde, Neo-Stormwind’i yerle bir etmeye kararlı olan Mecha Malthael bir kez daha Nexus’u tehdit ediyor. Artık Mecha Valla ve Mecha Yrel ile birlikte Mecha Malthael ve Xenotech’in korkunç planlarına dur deme vakti. Elbette böylesi ölümcül bir savaşa girmeden önce ekipmanlarınızı doğru seçmeniz gerek.

MechaStorm II
  • Yeni Mecha Yrel kostümü
  • Yeni Mecha Valla kostümü
  • Yeni Xenotech Malthael kostümü
  • Yeni Seraph Wing bineği

Bu savaşta yerinizi alabilmek için öncelikle MechaStorm II görevini başarıyla tamamlamanız gerekiyor. Tekrar edilebilir savaş görevleri boyunca Mecha Tyrael’i tamir edin, iyileştirin ve ona Mecha Malthael’le baş edebilecek gücü kazandırın. Hem kahraman Tyrael’i hem de benzersiz Perfect Mecha Tyrael skin’ini elde etmek için görevleri tekrar edebilir, bir yandan da mecha temalı spreyler, portreler ve loot sandıkları kazanabilirsiniz.

MechaStorm’da oyuncular Neo-Stormwind’i Xenotech işgalcilerine karşı savunacaklar. Bu istilacılara, Mecha Ölüm Malthael liderlik ediyor ve Neo-Cumhurbaşkanı Anduin tarafından kendilerine verilen Mecha teknolojisine sahip kahramanlarla karşı çıkıyorlar.

Mechastorm II etkinliğinde Mecha Tyrael parça parça geri toplanacak - Heroes of the Storm
Mechastorm II etkinliğinde Mecha Tyrael parça parça geri toplanacak – Heroes of the Storm

Yeni gelen görev zincirinde, oyuncular Mecha Malthael’ın planlarını tam olarak durdurabilmek için Yrel ve Valla gibi MechaStorm üyeleriyle birlikte savaşacaklar. Oyuncular, şehri kurtarmak için Mecha Tyrael’i parça parça yeniden birleştirmeyi görevini yerine getirecekler.

Yine Yeni Yeniden Chen!

Heroes of the Storm güncellemesi ile gelen tek şey epik Mecha kostümleri değil. İksirsiz şurdan şuraya gidemeyenlerin favori kahramanı Chen baştan aşağı yenileniyor.

Overwatch Hediye Yağmuru Başlıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here