Ana sayfa Haber Hunt: Showdown Yayın Tarihi ve Koch Media ile Ortaklığı Duyuruldu

Hunt: Showdown Yayın Tarihi ve Koch Media ile Ortaklığı Duyuruldu

413
0
PAYLAŞ

Crytek’in bugün çok oyunculu ödül avı oyunu Hunt: Showdown, bu yıl içinde üç büyük platformda tam sürümde yayınlanacağını duyuruldu. Bilgisayar ve Xbox için Hunt: Showdown, 27 Ağustos’ta 39.99 Euro/Dolar ücretli olarak yayınlanacak. Bu esnada PlayStation oyuncuları çevrimiçi oyunun tam sürümüne sonbahar aylarında erişebilecekler.

Hunt: Showdown, Şubat 2018’de Steam’de Erken Erişim’de ve Mayıs 2019’da Xbox Oyun Önizleme’de yayınlanmış. İki platform da Hunt takımının, oyuncuların geri dönüşlerini inceleyip oyunun gelişim sürecine katkıda bulunmasını sağlayan, topluluk tarafından şekillendirilmiş eşsiz gelişim sürecini öne çıkarmasına izin vermiş. Şubat 2018’deki ilk yayınından beri, Hunt’a yeni bir baş düşman, yeni bir harita, yeni saatler, yeni yapay zeka, Tez Av ve ondan fazla silah içeren neredeyse 20 güncelleme ve yama yapılmıştır.

Hunt Baş Yapımcısı Fatih Özbayram: “Bu kadar tutkulu bir topluluk ile birlikte oyun geliştirmek oldukça ödüllendirici olmuştur. Bu sürecin bize yeni yollar sunmasının yanında, bize gerçekten elimizdeki her şeyi Hunt’a adamamız konusunda ilham kaynağı olmuştur. Artık tam sürüm için vakit geldi ve bundan daha heyecanlı olamayız. Bu topluluğun bize verdiği desteği unutmayacağız.”

Bu sadık topluluğa teşekkür etmek amacıyla, Hunt’ı Erken Erişim sürecinde satın alan herkes, efsanevi bir silah kaplamasına sahip olacak. Bu esnada oyunun fiziksel kopyasına sahip olmak isteyen oyuncular için, Koch Media tarafından PC, Xbox ve PS4 için Hunt: Showdown fiziksel dağıtımı yapacak.

Temmuz Ayı Ön Plana Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here