Ana sayfa Haber HyperX Alienware Aurora R9 Oyuncu Bilgisayarlarını Güçlendiriyor

HyperX Alienware Aurora R9 Oyuncu Bilgisayarlarını Güçlendiriyor

395
0
PAYLAŞ

Oyuncu belleklerinde lider HyperX FURY DDR4 bellekleri yeni Alienware Aurora R9 PC modellerinde yer alacak. HyperX tarafından sağlanan 2666 MHz, 2933 MHz 3200 Mhz bellekler, Alienware’in fabrikada optimize edilen modül yapılandırmalarıyla 64 GB’a kadar sistemleri destekliyor. Şık ısı dağıtıcı tasarımı, sıcaklık uzaklaştırma özelliği ve kullanım kolaylığıyla bilinen HyperX FURY DDR4 bellekler, Alienware Aurora R9 PC modelleri için fabrikada optimize edilen hız aşırtma profillerini de içeriyor.

“Alienware ve HyperX oyuncuların en üstün performansa ulaşmasına yardımcı olmak için tutkuyla çalışan iki marka. FURY belleklerle donatılan Alienware R9 masaüstü bilgisayar bunu tam olarak başarıyor.” diyen Dell Oyunculara Yönelik Pazarlama Direktörü Chris Sutphen, sözlerini şöyle tamamlıyor: “Bu iki markanın kusursuz uyumu birinci sınıf bir oyun deneyimi sunuyor.”

“HyperX olarak Alienware’in bellek tedarikçisi olmaktan ve Alienware Aurora R9 oyuncu bilgisayarlarını FURY DDR4 belleklerle donatmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” diyen Mark Leathem, sözlerini şöyle sürdürüyor: “HyperX, oyuncu sistemlerine en yüksek kaliteli DDR4 bellekleri sunmaya kararlı. Alienware ve oyuncuların yüksek standartlarını karşılamak için sabırsızlanıyoruz.”

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here