Ana sayfa Haber HyperX Oyuncular İçin Yeni Ürünlerini Duyurdu

HyperX Oyuncular İçin Yeni Ürünlerini Duyurdu

556
0
PAYLAŞ

HyperX, yeni HyperX anahtarlarına sahip Alloy Origins Mekanik Oyuncu Klavyesi, popüler çift bölme teknolojisi ve yeni bas ayar çubuğunun yer aldığı HyperX Cloud Alpha S Oyuncu Kulaklığı, yeni ısı dağıtıcı tasarımlı FURY DDR4 ve NGenuity yazılım ile kontrol imkanı sunan yeni FURY DDR4 RGB belleklerden meydana gelen yeni üst düzey oyuncu ürünlerini Computex 2019’da sergiliyor.

HyperX Computex 2019’da duyurulan yeni ürünleri

Origins mekanik oyuncu klavyesi, HyperX mekanik anahtarlarından yararlanıyor. Yeni HyperX kırmızı anahtar 45 g çalıştırma noktasına, daha kısa basma mesafesine ve 80 milyon basışa kadar dayanıklılığa sahip. Alloy Origins, tuş anahtarlarındaki açık LED ile dinamik aydınlatma sunuyor. Böylece daha parlak ve canlı RGB aydınlatma oluşturulabiliyor.

 

Cloud Alpha S, inanılmaz frekans aralığı ve tona sahip gerçekçi oyun sesleri sunan çift bölme teknolojisinden yararlanıyor. Cloud Alpha S, sahip olduğu çift odacık sayesinde bas sesleri orta ve yüksek frekanslı seslerden ayırarak oyunları, müzikleri ve filmleri etkileyici ve gerçekçi hale getiren dinamik sesler oluşturuyor.

FURY DDR4 ve FURY DDR4 RGB bellek modülleri Intel ve AMD’nin en yeni platformları için uygun maliyetli ve yüksek performanslı çözüm sunuyor. Tak/Çalıştır desteğine sahip olan modüller standart DDR4 1,2 V ayarlarıyla otomatik bellek hız aşırtması olanağı sağlıyor. FURY DDR4 ve FURY DDR4 RGB’de Intel’in en yeni platformu için optimize edilmiş Intel XMP’ye hazır profiller yer alıyor.

Cloud Orbit S oyuncu kulaklığı Audeze ve Waves teknolojileriyle birlikte geliştirildi. Tanıtılan modeller, hassas sesler elde etmek için Audeze’nin patentli 100 mm Planar Magnetic sürücülerini kullanan ilk HyperX oyuncu kulaklıkları oldu. Waves Nx 3D ses teknolojisi, sinema benzeri çevreleyici ses deneyimini oyunlara taşıyor. Waves Nx kafa takip teknolojisi, kullanıcının kafa hareketlerini saniyede 1000 kez takip ederek 360 derecelik gerçekçi ve kararlı bir ses ortamı oluşturuyor.

Dangerous Driving İncelemesi | Hızlı ve Tehlikeli

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here