Ana sayfa Haber Imperius Heroes of the Storm Kadrosuna Katılıyor

Imperius Heroes of the Storm Kadrosuna Katılıyor

960
0
PAYLAŞ

Imperius, Heroes of the Storm çıkışını yaptığı ilk günden beri en çok istenilen bir karakter. Hatta her Diablo karakteri oyuna eklendiğinde mutlaka Imperius ne zaman gelecek soruları dile gelmeye başlıyordu.

Ancak uzun bekleyiş sona erdi ve Imperius Nexus’a geldi. Kısaca yeni karakterin özelliklerine bir bakış atalım. Fakat PTR aşaması sonucunda değişiklik gösterebilirler.

Temel Özellik – Valorous Brand: Imperus temel yeteneklerinden zarar alan düşmanların üstünde kalan bir özellik. Valorous Brand toplamda 3 kere aynı düşman üzerinde toplanabiliyor ve Imperius’un bir sonraki temel yeteneğinden daha fazla hasar almasını sağlıyor.

Q – Celestial Charge: Öne atılıp gittiğiniz yön boyunca tüm karakterlere zarar vurmanızı sağlıyor. Normalde geçilemeyen yerlerde geçmenin yanı sıra kaçış amacı ile de kullanılabilir.

W – Solarion’s Fire: Açıldığı zaman düşmanlara zarar vuran bir alev dalgası gönderir. Dalganın ortasına denk gelen düşman yavaşlamanın yanı sıra fazladan zarar görür.

E – Molten Armor: Imperius ateş işle kaplanarak yakındaki düşmanlara zarar vermeye başlar. Bu özellik ile verilen zarar ile Imperius iyileşir.

Heroic 1 – Angelic Armaments: Karakterinizin etrafında dönen kılıçlar çağırır. Bu kılıçlar kalkan görevi gördüğü gibi aynı zamanda saldırı amacı ile de kullanılabilir.

Heroic 2 – Wrath of the Angiris: Hedef alınan karakter ile beraber göğe yükselerek kısa bir süreliğine savaştan çıkarsınız. Bu kısa süre içerisine tekrar ineceğiniz yeri seçerek hem düşmana zarar verirsiniz hem de kısa bir süreliğine etkisiz hale getirirsiniz.

Bu yetenekleri iş başında görmek isterseniz Blizzard her zaman olduğu gibi kısa bir bilgilendirme videosu hazırlamış.

Son zamanlarda negatif tepki toplayan Heroes of the Storm umarız bu çok beklenen karakterin gelişi ile biraz olsun eski günlerine dönüş yapar.

2019 Yılı Ocak Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here