Ana sayfa Haber Intel NUC 11 Extreme Kit, İleri Seviye Bir Oyun Deneyimi Sunuyor

Intel NUC 11 Extreme Kit, İleri Seviye Bir Oyun Deneyimi Sunuyor

186
0
PAYLAŞ
Intel NUC 11 Extreme Kit

Bugün Intel, oyunlar, yayın akışları ve kayıtlar için olağanüstü bir deneyim sağlamak üzere tasarlanmış son derece modüler bir masaüstü bilgisayar olan Intel® NUC 11 Extreme Kit’i (kod adı “Beast Canyon”) duyurdu. Intel NUC 11 Extreme Kit, en yeni 11. Nesil Intel® Core™ işlemcileri, tam boyutlu ayrı grafik kartları desteği ve eksiksiz G/Ç bağlantı noktaları yelpazesi sayesinde yüksek performanslı oyun ve sürükleyici görseller sunuyor.

Güçlü ve sürükleyici oyun deneyimleri sağlamak için tasarlanmış olan Kompakt Intel NUC 11 Extreme Kitleri performans, bağlantı ve modülerliğinin yanında hem az yer kaplayıp hem de devasa bir performans da sunuyor.

Önemi nedir?

Şimdiye kadarki en yüksek performanslı Intel NUC, oyuncuların benzersiz performans gereksinimlerine uygun yenilikçi masaüstü bilgisayarlar oluşturmak için birinci sınıf ve boyutu optimize edilmiş bir PC paketi sunarak, en yeni donanım bileşenlerini 8 litrelik küçük bir kasaya sığdıran Intel NUC 11 Extreme Kit, genelde çok daha büyük oyun platformlarında bulunan özelliklerle donatılmıştır ve özelleştirilebilir tasarım seçenekleri ile ön plana çıkıyor.

Küçük Alan, Devasa Performans

Sekiz çekirdekli, 16 iş parçacıklı ve 5,0 GHz’e kadar frekansa sahip 11. Nesil Intel® Core™ i9 işlemciyle her şey mümkün. Kitler ayrıca kilidi açılmış bir Intel 11. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci ile de mevcut.

  • İki Thunderbolt 4 bağlantı noktası, Intel Wi-Fi 6E, 2,5 gigabit Intel® Ethernet bağlantı noktası ve 650 watt’lık dahili güç kaynağı.
  • Dört adet M.2 yuvası sayesinde tam boyutlu ayrık grafik kartı, 64 gigabayta kadar çift kanallı bellek ve büyük depolama seçenekleri ile özelleştirme imkanı.
  • Yenilemeyi kolaylaştırmak için menteşeli şasi kapağı.
  • Saatlerce süren oyun maratonları sırasında ortamı serin ve sessiz tutmak için üç adet büyük 92 mm fan.
  • RGB şasi altı aydınlatması ve değiştirilebilir RGB ön logosu; her kitin içte ve dışta kendi imza tasarımına sahip olabileceği anlamına gelir.

Yeni NUC 11 Extreme Kitlerinin 2021’in üçüncü çeyreğinden itibaren kullanıma sunulması ve bu yılın sonuna kadar daha fazlasının sunulması bekleniyor. Fiyatlandırma, Intel Core i7 ve Intel Core i9 kitleri için sırasıyla 1,150 ila 1,350 dolar arasında başlıyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here