Ana sayfa Haber Jablinski Games İlk Oyun Videosunu Paylaştı

Jablinski Games İlk Oyun Videosunu Paylaştı

704
0
PAYLAŞ

Açılış duyurusundan bir süre sonra Jack Black’in Youtube oyun kanalı olan Jablinski Games ilk oyun videosunu yayımladı.

Jack Black geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu kısa duyuru videosuyla birlikte Jablinski Games isimli oyun kanalının yayın hayatına başladığını duyurdu. Jack Black hayranlarının yakından takip ettiği kanal bir kaç gün içerisinde 2 milyon abone sayısının üzerine çıktı.

Duyuru videosunda Ninja ve Pewdiepie gibi ünlü yayıncı, Youtuber’lara rakip olacağını belirten Jack Black ilk videosunun ardından bir milyon abonesini kutladığı kısa bir videoyu da bizlerle paylaştı. Elbete topluluk büyük bir heyecanla kanalın ilk oyun videosunu merakla beklemeye başlamışken geçtiğimiz günlerde beklenen video bizlerle paylaşıldı.

Jablinski Games’in İlk Oyun Videosu

Yayımlanan ilk oyun videosu bizlerin beklediği gibi çıkmamasına rağmen oldukça ilgi görmüş durumda. Jack Black, Las Vegas’da bulunan ‘Pinball Hall of Fame’ içerisinde bulunan 1930’lu yıllardan günümüze gelmiş tilt makinalarına sahip alanda tilt oynadığı ve eski tilt makinalarını tanıttığı bir video ile karşımıza çıktı.

Elbette beklediğimizden farklı tarzda oyun videosu olsa da bizleri atari salonlarında geçirilen günlerimize geri götürdüğü bir gerçek. Elbette topluluk Jablinski Games kanalının günümüzün popüler oyunlarına ne zaman geçiş yapacağını merakla bekliyor. Fakat Jack Black bizleri şaşırtmaya devam edecek gibi görünüyor.

Her cuma yeni videolarla karşımızda olacak kanalı yakından takip etmenizi öneriyoruz.

Eski Blizzard Çalışanları Yeni Marvel Oyunu Üzerinde Çalışıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here