Ana sayfa Haber Jagged Alliance Yeni Oyun Jagged Alliance: Rage ile Dönüyor

Jagged Alliance Yeni Oyun Jagged Alliance: Rage ile Dönüyor

819
0
PAYLAŞ

Jagged Alliance: Rage orijinal serisinin uzun süre sonra çıkan ilk oyunu olacak. Jagged Alliance: Rage, THQ Nordic ve THQ Nordic’in bir parçası olan indie oyun dağıtımcısı Handy Games tarafından duyuruldu.

Duyurunun detaylarından en dikkat çeken Rage’in orijinal seriye bağlı olarak eski oyunlardan tanıdığımız karakterleri de bizlerle tekrar buluşturacak olması. Orijinal seriden tanıdığımız Ivan Dolvich, Helmet ‘Grunty’ Grunther, Kyle ‘Shadow’ Simmons ve bir çok diğer karakter karşımıza 20 yıllık savaşın ardından yaşlanmış ve yorulmuş olarak çıkıyor. Tanıtım videosundan gördüğümüz kadarıyla bu durum savaşma yeteneklerini azaltmamış.

Rage Bizlere Orijinal Seriden Neleri Geri Verecek

Jagge Alliance: Rage bizleri saşırtmayarak sıra bazlı taktiksel strateji oyunu olacak. Orijinal Jagged Alliance’in sunmuş olduğu karakter detayları tekrar bizlerle olacak gibi görünüyor. Her karakterin kendine has huyları birbirleriyle çalışmalarını etkileyecek. İki farklı karakter birbiri ile çalışmayı sevmezken, bazı karakterler birbirleriyle normalden çok daha iyi çalışacaklar.

Rage’in oyuna yeni getirdiği özellik ise her karakterin kendine has Rage isimli bir özelliği olması olacak. Elbette oyunun bizlere getireceği yeni özellikleri önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Sonbaharda bizlerle buluşmasını beklediğimiz oyun PC, PS4 ve Xbox için geliştiriliyor. Ayrıca oyunun iki kişinin birlikte oynamasını destekleyeceği de konuşulanlar arasında.

Rainbow Six: Siege Yeni Operatörü Açıklandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here