Ana sayfa Haber Kasım Ayında Bizlerle Olacak Oyunlar

Kasım Ayında Bizlerle Olacak Oyunlar

815
0
PAYLAŞ

Kasım ayında bir çok oyuncunun heyecanla beklediği ve bizlerinde dikkatle izlediğimiz oyunlar çıkıyor. Ayrıca sevdiğimiz ve bildiğimiz seriler de farklı platformlarda oyuncularla buluşacak.

The Quiet Man – PC/PS4

Bizleri farklı bir deneyime sürükleyecek olan The Quiet Man 1 Kasım tarihinde oyuncularla buluşacak. Sağır olan ana karakterimiz Dane’in gözünden sessiz bir dünya tecrübesi yaşayacağımız oyunun dövüş kareografileri Yakuza serisinden tanıdığımız Tatsuro Koike tarafından dizayn edilmiş durumda.

Diablo 3 Eternal Collection – Switch

BlizzCon’da heyecanla yeni haberleri beklediğimiz Diablo 3, Switch üzerinde yerini alıyor. Bugüne dek çıkmış tüm içeriklere sahip olacak Eternal Collection’ın çıkış tarihi 2 Kasım.

Overkill’s The Walking Dead – PC/PS4/Xbox One

Payday serisinin yapımcısı olan Overkill Software’ın tarafından geliştirilen The Walking Dead serisinin yeni oyununun en dikkat çekici yönü oyunun çizgi roman evreninde geçiyor olması. Oyunun çıkış tarihi 6 Kasım.

Hitman 2 – PC/PS4/Xbox One

Hitman serisinin yeni oyunu Hitman 2 seriyi seven oyunculara bir çok yenilik sunarak bizlerle buluşacak. Sandbox oynanış tarzına sahip oyunda kendi hedeflerimizi seçebilmenin yanı sıra seri de ilkkez oyunu Co-op oynayabileceğiz. Oyunun çıkış tarihi 13 Kasım.

Fallout 76 – PC/PS4/Xbox One

Fallout serisini sevenlerin bir kısmının şüpheyle fakat genelin heyecanla beklediği Fallout 76 bizlerle olacak. Batı Virjinya’da hayatta kalmaya çalışacağımız serinin ilk çoklu oyuncu moduna sahip oyununun çıkış tarihi 14 Kasım.

Civilization 6 – Switch

Bir strateji klasiği olan Civilization 6, Switch oyuncularıyla buluşuyor. Switch için çıkacak paket ana oyun dışında Polonya, Avustralya, Viking, Pers ve Makedon medeniyet senaryolarına sahip olacak. Oyunun çıkış tarihi 16 Kasım.

Battlefield V – PC/PS4/Xbox One

Son günlerde tarihi doğruluk ve gerçekcilik yönünden eleştirilere maruz kalmış olsa da Battlefield serinin tutkunlarının beklediği Battlefield V bizlerle olacak. EA’in Battlefront 2 ardından küstürmüş olduğu topluluğu kazanacağını düşündüğümüz oyunun çıkış tarihi 20 Kasım.

Warframe – Switch

Ülkemizde de sevilen oyunlar arasında üst noktalarda olan Warframe, Switch üzerinde oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde Fortune eklenti paketi çıkacak olan oyunun Switch versiyonunun çıkış tarihi 20 Kasım.

Farming Simulator 19 – PC/PS4/Xbox One

Geliştirilmiş grafiklere ve daha gerçekçi oyun tarzına sahip olacak olan Farming Simulator 19 çıkış yapıyor. Özellikle simulasyon sevenlerin değişilmez oyunlarından olan serinin yeni oyununun çıkış tarihi 20 Kasım.

Darksider 3 – PC/PS4/Xbox One

Uzun süredir sessizliğini koruyan Darksiders serinin yeni oyunu hikayeyi kaldığı yerden devam ettiriyor. Mahşerin Dört Atlısının en gizemlisi olan Fury ile oynayacağımız oyun yeni oynanış mekanikleri de bizleri bekliyor. Darksider 3’ün çıkış tarihi 27 Kasım.

Önümüzdeki ay görüşmek üzere!

Yeni Hearthstone Eklenti Paketinin İsmi Sızdırıldı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here