Ana sayfa Haber Konami, Castlevania 35 Yılını Özel Bir NFT Koleksiyonuyla Kutluyor

Konami, Castlevania 35 Yılını Özel Bir NFT Koleksiyonuyla Kutluyor

45
0
PAYLAŞ
Castlevania konami

Konami Digital Entertainment, B.V., Castlevania serisinin 35. yıl dönümü nedeniyle 14 benzersiz çalışma içeren KONAMI MEMORIAL NFT koleksiyonunun yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Bu koleksiyon, oyun sahneleri, arka plan müziği ve seriye dair yeni çizilmiş görsellerden oluşmakta. Koleksiyonun tamamı, 13 Ocak 01:00’den itibaren popüler pazar yeri OpenSea’de dünya çapında açık artırmaya çıkarılacak. 14 çalışmanın tamamı ve müzayede detaylarının yakında resmî web sitesinde yayınlanacağı belirtildi: https://www.konami.com/games/memorial-nft/

KONAMI MEMORIAL NFT, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından yıllardır sevilen içerikleri paylaşmak için oluşturulmuş yeni bir girişim. Halen emekleme dönemindeki NFT’ler ve blok zinciri teknolojilerini takip eden şirket, bu ilk koleksiyonun ardından yeni gelişmeleri izlemeye ve oyuncu geri bildirimlerini dinlemeye devam edeceklerini belirtiyor.

Oyunun 35. Yılı nedeniyle KONAMI, geçtiğimiz aylarda PC ve konsollar için üç klasik Game Boy Advance oyununu içeren Castlevania Advance Collection‘ın yanı sıra Apple Arcade üzerinde Castlevania: Grimoire of Souls’u piyasaya sürmüştü.

KONAMI, Castlevania serisinde mevcut olan oyunları desteklemeye devam edeceklerini ve oyuncuların beklentilerini karşılayacak yeni fırsatları değerlendireceklerini belirtti.

KONAMI MEMORIAL NFT Çalışmasından Bir Seçki:

Dracula’s Castle Piksel Art

Bu koleksiyon için yeniden çizilmiş orijinal piksel art. Bu çalışma, orijinal Castlevania oyununda görünen Drakula’nın Kalesi haritasına dayanmaktadır ve seviyelerdeki farklı düşmanlar resmedilmiştir.

Vampire Killer

Orijinal Castlevania’nın açılış seviyesindeki (Blok 1) ünlü müzik parçası, çok sayıda oyun içi sahnenin gösterildiği bir video eşliğinde sunuluyor.  

Castlevania – Highlights

Castlevania’nın unutulmaz sahnelerine odaklanan, çeşitli oynanış görüntüleri ile kurgulanmış bir film. Film, efsanevi vampir avcısı Simon Belmont’un Drakula’nın Şatosu’na yaptığı saldırıyı 3 dakika 34 saniyede sunuyor.

Castlevania: Grimoire of Souls Yepyeni Bir Güncelleme Alıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here