Ana sayfa Haber Logitech MX Master 3 ve MX Keys Ofis Verimliliğini Evinize Taşıyor

Logitech MX Master 3 ve MX Keys Ofis Verimliliğini Evinize Taşıyor

284
0
PAYLAŞ
Logitech
Logitech

Geliştirdiği yenilikçi ürünlerle kullanıcılara profesyonel düzeyde hız ve verimlilik sunan Logitech, kişiselleştirme özelliklerine sahip MX Master 3 mouse’u basit bir kontrol cihazından, üretkenliği ve verimliliği önemli ölçüde artırabilecek çok fonksiyonlu bir araca dönüştürüyor. MX Keys Klavye ise akıcı tuş vuruşları ve tuşlara basıldığında doğru dokunsal tepkilerle, birinci sınıf yazma deneyimi yaşatıyor.

Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde, masa başında çalışanların büyük kısmı işlerini evden yürütüyor. Bu süreçte çalışanların motivasyonlarını güçlü tutmak adına şirketler ve uzmanlar tarafından çeşitli öneriler sunuluyor. Ancak evden çalışma yönteminin çalışan verimliliği ve üretkenliğini düşürmemesi bekleniyor. Bunun için çalışanı motive edici yöntemler ve evde çalışılan ortamın fiziki şartlarıyla birlikte, teknik ekipmanların kalitesi ve fonksiyonelliği de fazlasıyla önem taşıyor. Kişinin masasında kullandığı bilgisayar kadar, gelişmiş özellikte bir mouse ve klavyeye sahip olmak verimlilik ve üretkenliğe büyük katkı sağlıyor.

Logitech MX Master 3

Dünya’nın en gelişmiş mouse’u Logitech MX Master 3 Wireless Mouse, hız ve hassasiyet için üretildi ve dikkatle şekillendirilmiş ödüllü ergonomik formu sahip. Ayrıca uzun süreli çalışma durumunda kullanıcıların elini ve bileğini destekleyecek şekilde, ihtiyaç duyulan konforlu sunacak şekilde tasarlandı. Logitech Options aracılığıyla sunulan kişiselleştirme seçeneklerine ek olarak, popüler yazılım, tasarım ve ofis uygulamaları için hazırlanan profiller de kullanıma hazır şekilde mouse’la birlikte sunuluyor. Mouse, cam dahil tüm yüzeylerde çalışabilen ve 4.000 DPI!sahip. Buna ek olarak Logitech MX imzalı Darkfield sensöre ve tam şarjla 70 güne kadar dayanabilen, üç dakikalık hızlı şarjla tam gün kullanım süresi sağlayan bir bataryaya sahip bulunuyor.

Logitech MX Keys

Dünya’nın en gelişmiş klavye’si MX Keys’in akıllı ışıklandırmayla donatılmış arka aydınlatması, kullanıcının ellerini algılıyor ve ortam aydınlatma durumuna bağlı olarak klavye aydınlatmasını otomatik olarak ayarlıyor. MX Keys, pil gücünden tasarruf etmek ve dikkat dağılmalarını minimumda tutmak için kullanılmadığında kapanma özelliğine sahip bulunuyor. Ayrıca Logitech MX Keys, klavyeye ekstra rahatlık kazandıran yumuşak, dayanıklı ve istenildiği gibi konumlandırılabilen bir bilekdesteğiile birlikte geliyor.

Birlikte Daha Verimli: MX Master 3 ve MX Keys

Logitech MX Master 3 ve MX Keys, Windows, Mac ve en popüler Linux versiyonlarıyla tam uyum içinde çalışıyor. Mouse ve klavye, aynı anda üç adede kadar Windows veya Mac bilgisayar arasında kolayca ve sorunsuz bir şekilde geçiş yapabiliyor. Ayrıca kontrol etmeyi sağlayan Logitech Flow teknolojisini de destekliyor. Bu teknoloji, bilgisayarlar ve işletim sistemleri arasında içerik, resim ve belgeleri kopyalayıp yapıştırmaya olanak tanıyor. Kullanımda devamlılığı sağlamak için tasarlanan Logitech MX Master 3 ve Logitech MX Keys’in her biri, USB-C hızlı şarj ve birinci sınıf tasarımla modern bir masanın tamamlayıcısı rolünü üstleniyorlar.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here