Ana sayfa Haber MARVEL Future Revolution Duyuruldu

MARVEL Future Revolution Duyuruldu

384
0
PAYLAŞ

İlk açık dünya RPG mobil oyunu MARVEL Future Revolution detayları 1 Mart 2020 tarihinde PAX East’te açıklandı. Oyun hikayesiyle gelecekte bir pencere açıyor ve en sevilen MARVEL Süper Kahramanları ve Süper Kötüleri ile en ilginç mekanlara adım atma fırsatını veriyor.

MARVEL Kahramanları evreni kurtarmak için savaşıyor

Marvel Comics yazarı Marc Sumerak (Avengers, Thor, Iron Man, Fantastic Four, Black Panther, Captain Marvel, vb.) tarafından yazılan MARVEL Future Revolution’ın hikayesi, tüm boyutlardaki pek çok Dünya’nın etkileşimi ile ortaya çıkan yeni ‘Primary Earth’ ile başlıyor. Yeni kurulan ‘Omega Flight’ ajanı olarak Süper Kahraman takımında yer alan oyuncular, Süper Kötüler ile acımasız bir çarpışmaya girerek şüpheli olaylara son verip evreni kurtarmaya çalışacak.

AAA kalitesinde görsellerle devasa bir oyun deneyimi

Netmarble ve Marvel, 1 Mart 2020 tarihinde PAX East 2020 Fuarı’nda resmi MARVEL Future Revolution tanıtım videosunu paylaştı ve katılımcılara oyunu ilk kez göstermiş oldu. Oyun, tamamı 3D olan, AAA kalitesinde görseller ile devasa boyutta ve eşsiz özgürlükte bir oyun deneyimi sunuyor. İki şirket arasındaki bu yeni ortaklık, oyunculara ve Marvel hayranlarına Captain America, Captain Marvel, Spider-Man ve Doctor Strange gibi pek çok Süper Kahraman karakterinden biri olarak, Xandearth, Sakaar ve diğer ikonik mekanları içeren açık bir dünyaya adım atma şansı veriyor.

2020 Yılı Mart Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here