Ana sayfa Haber Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order İlk DLC Açıklandı

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order İlk DLC Açıklandı

638
0
PAYLAŞ

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order için gelecek olan ilk ücretsiz indirilebilir içerik olan Marvel Knights: Curse of the Vampire 30 Ağustos’ta gelecek. Marvel Ultimate Alliance 3 oyuncuları Ağustos sonunda ilk eklenti paketini indirebilecekler.

Ücretsiz olan DLC, X-Men’den Colossus ve Cyclops karakterlerini içeriyor. Sezon bileti sahibi olanlar bu sonbaharda gelecek olan Marvel Knights: Curse of the Vampire indirilebilir içeriğinin sahibi olacaklar. Ancak detaylar şu an için henüz belli değil. Bu içerik 30 Eylül tarihinde çıkışını yapacak.

Curse of the Vampire, Fantastic Four ve Marvel Knights karakterlerinin yanı sıra daha fazla X-Men içerecek. Marvel Knights: Curse of the Vampire ile gelecek olan diğer karakterler ise Blade, Moon Knight, Morbius, ve The Punisher olarak açıklanmış.

Oyunda, temelde dünyayı kurtarmak için bir Marvel rüya takımı kuruyorsunuz. Kimi seçeceğine karar verdikten sonra, yerel veya çevrimiçi olmak üzere TV modunda üç diğer oyuncuya katılabilirsiniz. Oyunda karakterleriniz güçlü Alliance Extreme saldırıları gerçekleştirebilir ve seçtiğiniz karakterler yükseldikçe, anında kullanılabilecek yeni beceriler öğrenirler. Ayrıca, eski seviyelere yeni karakterlerle tekrar bakabilirsiniz.

Oyunu gayet iyi gözüken notları ise şu şekilde açıklanmış

The Witcher Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayımlandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here