Ana sayfa Haber Maximum Gold: El Dorado, Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununda!

Maximum Gold: El Dorado, Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununda!

18
0
PAYLAŞ
Maximum Gold: El Dorado 

Maximum Gold: El Dorado paketi bugün itibarıyla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG)’nda! Çok sevilen Link Monster I:P Masquerena‘yı da içeren dört yeni aksesuarla birlikte gelen Maximum Gold: El Dorado, Avrupa ve Okyanusya’da satışa sunuldu.

Geçen yıl çıkan Maximum Gold paketi büyük beğeni topladı ve oyunun hayranlarını daha önce hiç görülmemiş, kabartmalı, yansıtıcı altın detaylarla süslenmiş yeni bir kart türü olan Premium Gold Rare ile tanıştırdı. Şimdi Premium Gold Rare kartlar, Maximum Gold: El Dorado ile geri dönüyor. I:P Masquerena ve Knightmare Unicorn dahil olmak üzere Premium Gold Rare olarak varyant görselleriyle gelen toplam on göz kamaştırıcı kart bu pakette sizlerle.

Her Maximum Gold: El Dorado kutusu içinde 7 kart bulunan 4 paket içeriyor. Her pakette ise 2 Premium Gold Rare ve 5 altın harfli Rare kart bulunmakta.

Daha fazla detay için adresimiz: https://img.yugioh-card.com/uk/products/detail.php?id=mged[SF6] [CM7]

Ayrıca bugün I:P Masquerena için dört yepyeni ve çok özel Yu-Gi-Oh! TCG aksesuarı da satışa sunuldu.  I:P Masquerena koleksiyonunda bulunan ürünler I:P Masquerena KartlığıI:P Masquerena 9 Cepli Duelist PortföyüI:P Masquerena Oyun Matı ve I:P Masquerena Kart Sırtları.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here