Ana sayfa Haber Metro Exodus Steam’i Terk Eden Oyunlar Listesine Eklendi

Metro Exodus Steam’i Terk Eden Oyunlar Listesine Eklendi

610
0
PAYLAŞ

Metro Exodus, Steam’i terk eden oyunlar listesine eklendi. Bir süredir Steam üzerinde ön siparişte bulunmasına rağmen Metro Exodus’un sadece Epic Store üzerinde çıkış yapacağı bizlerle paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde Epic Games ve Ubisoft’un açıkladığı ortaklığın ardından Deep Silver’da Epic Games ile ortaklığını açıkladı. Açıklamanın ardından Metro Exodus yeni evine doğru yola çıkmaya hazırlanmaya başladı.

Valve Sessizliğini Bozdu

Valve ise ilk kez Ashen, The Division 2 gibi oyunların ardından bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada Metro Exodus’un uzun süredir Steam üzerinde ön siparişte olması nedeniyle oyunun Epic Store için Steam üzerinden çekilmesinin oyunculara büyük bir haksızlık olacağına değinildi.

Fakat Metro Exodus’un yapımcısı Deep Silver oyunu Steam üzerinden satın alan kişilerin oyuna eklenecek bütün yamalardan faydalanacağı gibi oyuna eklenecek olan indirilebilir içerikleri de Steam üzerinden edinebileceklerini açıkladı.

Epic Store ve Steam üzerinden savaş ateşlenmeye başlamış durumda, bakalım oyuncular alışkanlıklarından vazgeçerek sevdikleri oyunları yeni evlerinde ziyaret edecek mi?

Dauntless Silah Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here