Ana sayfa Haber Monster Hunter Serisi 15 Yaşında

Monster Hunter Serisi 15 Yaşında

613
0
PAYLAŞ

Monster Hunter serisi yepyeni bir oyun türü yarattı desek abartmış olmayız. İlk olarak konsollarda başlayan canavar avlama macerası 15 yaşına girdi. Capcom bu önemli yıl dönümünü ufak bir video hazırlayarak kutluyor.

Bu videoda serinin 15 oyunundan görüntüler kullanılmış. Merak edenler için liste şu şekilde;

■ MH (PS2) – 2004
■ MH G (PS2) – 2005
■ MH Freedom (PSP) – 2005
■ MH 2 (PS2) – 2006
■ MH Freedom 2 (PSP) – 2007
■ MH Freedom 2 Ultimate (PSP) – 2008
■ MH Tri (Wii) – 2009
■ MH Portable 3rd (PSP) – 2010
■ MHr 3 Ultimate (3DS, Wii U) – 2011
■ MH 4 (3DS) – 2013
■ MH 4 Ultimate (3DS) – 2014
■ MH Generations (3DS) – 2015
■ MH Generations Ultimate (3DS, Switch) – 2017
■ MH World (PS4, Xbox One, PC) – 2018
■ MH World: Iceborne (PS4, Xbox One, PC) – 2019

Ayrıca resmi web sitesinde geliştirici ekip serinin hayranlarına bir teşekkür mesajı yazmış.

Monster Hunter geliştirici ekibinden mesaj

Bu yıl Monster Hunter ilk çıkışından bu yana 15 yıl geçti. Öncelikle, en son 15 yıl boyunca Monster Hunter serisini oynayan, seven ve destekleyen tüm hayranlarına teşekkür etmek istiyoruz. Gerçekten, hepinize çok teşekkür ederiz!

Bu yıldönümü sadece anılarla ilgili değil, aynı zamanda Monster Hunter’ın devam eden hikayesi hakkında. Tüm dünyada düzenlenen sayısız ünvan ve etkinlik sayesinde, Monster Hunter bir oyundan daha fazlası haline geldi. Canavar temalı parkın ilgi çekici yerleri ya da havalı ve sevimli ürünler olsun, bunların hiçbiri siz olmadan mümkün olmazdı.

Orada avladığınız her şey düşündüğünüzden daha önemli bir rol oynuyor! Hepiniz oyunlarımızın gelişimindeki son aşamayı temsil ediyorsunuz. Nasıl mı? Pekala, Monster Hunter ile olan deneyimlerinizi tekrar düşünün. Mesela nihayet oyunu elinize alıyorsunuz? İstekli bir şekilde konsolu açmak ve kalbinizi davul gibi atmak gibi silahlarınızı seçme. Ya da koltuğunuzun kenarında olmak, hayret verici derecede sinir bozucu olmaya başlıyor. Başarılı olduğunuzda, kendini yenmiş ya da mağlup edildiğinde ezilmiş, ancak oynamaya devam eden muzaffer hissetmek. Yalnız kalmak ya da arkadaşlarınızla avlanmak. Avcılar ile yeni arkadaşlar edinmek çok uzakta. Kalbinizi oyuna döktüğünüzde, ancak o zaman oyunun tamamlandığını söyleyebiliriz!

İşte bu şekilde Monster Hunter’ın mirasını sürdürmek istiyoruz: “Birlikte Bir Olarak”

Bu bizim için en büyük güç, teşvik ve rahatlık kaynağı oldu. Bizim için yarattığınız sürekli değişen manzara ile kutsandık: “Canavar Avcısı harika! Daha fazlasını istiyorum! ”, Bu vahşi yolculukta bizi şaşırtmaya hiç son vermez. Bundan sonra Monster Hunter yolculuğuna devam edecek. Bizimle birlikte gelmenizi söylemeyeceğiz, sizi takip edeceğimizi de söyleyemeyiz. Hadi birlikte devam edelim. Daha eğlenceli, daha yenilikçi bir Monster Hunter’a doğru. En çılgın hayallerimizin ötesine geçen bir Canavar Avcısı! Ve daha da fazlası!

Canavar Avcısı ne olursa olsun sizin yanınızda kalacak. Şimdiye kadar yaptığınız her şey için teşekkür ederiz. Gelecek için çok heyecanlıyız ve umarım siz de öyle olursunuz!

Monster Hunter World Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here