Ana sayfa Haber Monster Hunter: World İçin Yeni Güncelleme Geldi

Monster Hunter: World İçin Yeni Güncelleme Geldi

910
0
PAYLAŞ

Monster Hunter: World için bugün gelen bir güncelleme ile oyuna yepyeni bir canavar eklendi. Playstation ve Xbox One oyuncularının artık aşina olduğu ancak PC oyuncularının büyük umutlar ile beklediği Deviljho artık oyunda.

Deviljho’nun gelişi ile Bazelgeuse’a rakip çıkmış gibi görünüyor

Deviljho avlayarak yapılan son seviye silahlar oyunda en çok arananlardan. Ana görevlerinizde “??? Rathian” görevini bitirdiyseniz, 6 ve 7 yıldızlı görevlerde Deviljho karşınıza çıkabilir. Bu canavarın kolay olmadığını söylemeye gerek yok sanırız.

Çoğunlukla Elder Recess bölgesinde bulunan Deviljho haritanın herhangi bir bölgesinden çıkabiliyor. Bir kere Expedition modunda kestikten sonra özel olarak Deviljho kesme görevi alabileceksiniz.

Yeni bir canavarın gelmesinin yanı sıra uzun süredir oyuncuların canını sıkan bağlantı problemlerinin de tam anlamıyla çözüldüğü yama notları içerisinde yer alıyor. Özellikle oturumdan düşen oyuncular yer olduğu takdirde otomatik olarak aynı oturuma bağlanabilecekler. Bunların yanı sıra birçok ufak hata düzeltmesi de oyuna getirilmiş.

Monster Hunter World Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here