Ana sayfa Haber Mortal Kombat 11: Aftermath Duyuruldu

Mortal Kombat 11: Aftermath Duyuruldu

11412
0
PAYLAŞ
Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11

Warner Bros.Interactive Entertainment bugün, serinin en çok satan oyunu olan Mortal Kombat 11 için yeni bir genişleme olan Mortal Kombat 11: Aftermath’ı duyurdu. MK11 2019 yılında D.I.C.E. ödüllerinde en iyi dövüş oyunu seçilmişti. NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Aftermath, 26 Mayıs’ta ilk dijital olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Hikâye MK11’in kaldığı yerden devam ediyor. Earthrealm’in yeni zaman koruyucusu olan Ateş Tanrısı Liu Kang’ın, dünyanın kaderini yoluna sokmak için yeni bir tarih yazması gerekiyor. Bunun için beklenmedik müttefiklerin ve tanıdık düşmanların yardımına başvuracak.

Genişleyen oynanabilir karakter listesine ek olarak, yeni genişleme, kardeşi Raiden ile Earthrealm’in koruyucusu olarak görev yapan Rüzgâr Tanrısı Fujin’in ve kadim Shokan ırkından gelen Sheeva’yı kadrosuna katıyor. Sheeva ilk olarak MK3 ile karşımıza çıkmıştı.

Oldukça popüler Mortal Kombat konuk savaşçılarının en son üyesi ise İkonik ve son derece gelişmiş sibernetik polis memuru RoboCop oluyor. Robocop’ın MK serisindeki ilk görünümü. Aftermath, hem orijinal “RoboCop” (1987) filminde hem de “RoboCop 2” (1990) devamında popüler karakteri canlandıran aktör Peter Weller’in sesini ve benzerliğini sunuyor.

MK11: Aftermath ayrıca zamanla piyasaya sürülecek üç yeni karakter kostüm paketi de içerecek. Buna ek olarak, tüm Mortal Kombat 11 sahipleri Klassic Dead Pool ve Soul Chamber arenalarının sahibi olacak. Stage Fatalities, Rakipleri yok etmek için çevreyi kullanan hayranların favori bitiriş hareketi olan Stage Fatalities de oyuna eklenen özelliklerden biri.

2020 Yılı Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here