Ana sayfa Haber Mortal Kombat 11 Oynanış Videosu Yayımlandı

Mortal Kombat 11 Oynanış Videosu Yayımlandı

566
0
PAYLAŞ

Mortal Kombat 11 hayranları geçtiğimiz akşam yapılan canlı yayın sayesinde yeni oyun konusunda oldukça heyecanlanmış durumdalar. Geçtiğimiz haftalarda yılın oyunlarının seçildiği Game Awards töreninde yayımlanan fragman müzik seçimim nedeniyle çok sert eleştirilere maruz kalmıştı.

Ancak bu hatalarından ders alan NetherRealm Studios bu sefer canlı yayını çok daha iyi yönetti diyebiliriz. Yayımlanan oynanış videoları adeta film gibi izlenebiliyor. Firma Injustice 2’den sonrasında (ki gayet güzel bir oyundu) kendilerini son derece iyi geliştirmiş.

Canlı yayın esnasında Scorpion, Baraka, Sonya Blade, Skarlet, Geras, Raiden, Sub-Zero, ön sipariş karakteri Shao Kahn oynanabilecek karakterler olarak açıklandı. Daha sonra yapılan açıklamalarda ise Jax, Jung Lau, Liu Kang ve Shinook da oynanabilir karakterler listesine eklendi. Tabi ilerleyen günlerde bu kadroya daha birçok isim eklenecektir.

Mortal Kombat serisinin 11. oyunu olması nedeni ile mi yoksa son oyundan bu yana 3 sene geçmesinden midir bilinmez bu sefer stüdyo işini şansa bırakmıyor gibi duruyor. Mortal Kombat 11 23 Nisan’da PC, Playstation 4, Switch ve Xbox One için çıkış yapacak.

For Honor İçin Yeni Kahraman Black Priors Tanıtım Videosu Bizlerle

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here