Ana sayfa Haber No Man’s Sky İçin NEXT Fragmanı Yayımlandı

No Man’s Sky İçin NEXT Fragmanı Yayımlandı

759
0
PAYLAŞ

Hello Games, No Man’s Sky NEXT adı altında yeni bir fragman yayımlayarak oyunun halen geliştirilme aşamasında olduğunu gösterdi. Oyun ilk çıktığı zaman büyük beklentiler ve büyük hayal kırıklığı ile beraber gelmişti. İlk duyurusu yapıldığı zamandan beri söz verilen birçok özelliğin gelmeyişi birçok oyuncuyu üzmüştü.

Çoğu geliştiricinin yapmış olduğu gibi erken erişim aşaması ile ilk çıkışını yapsa No Man’s Sky belki de bu kadar tepki çekmeyecekti. Ancak kötü iş planlama konusunda tarihteki yerini almış oldu. Fakat asıl konumuz bu değil.

No Man’s Sky NEXT nedir?

Çıktığı süre boyunca Hello Games oyundan vaz geçmeyerek sürekli olarak yenilikler getirmeye devam ettiler. NEXT fragmanı ise bir sonraki adımda oyundan neler bekleyeceğimizi gösteriyor. Çok uzun zamandır beklenen çoklu oyuncu desteği ve sınırsız üs yapabilmek sanıyoruz ilgi çekecektir. Üçüncü bakış açısı ise benim en çok sevdiğim yenilik olmuş diyebilirim.

Videoda görülmeyen ancak geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamaya göre uzay gemileri içinde yeni özellikler gelecek. Firkateynlerden oluşan bir filoyu kargo gemimizin köprüsünden yönetebileceğiz. Bu gemileri çeşitli görevlere gönderebileceğimiz gibi arkadaşlarımızı bu görevlere dahil edebileceğiz. Bu son kısım konusunda çekincelerimizin olduğunu söylemek zorundayız ancak umarız beklenildiği gibi bir eklenti çıkar.

TaleWorlds Entertainment Steam Geliştirici Sayfasını Açtı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here