Ana sayfa Haber Online BlizzCon Deneyimi BlizzConline

Online BlizzCon Deneyimi BlizzConline

151
0
PAYLAŞ
BlizzCon BlizzConline
BlizzCon

Takvimlerinizi işaretleyin! Önümüzdeki yılın başlarında BlizzCon ruhunu çevrimiçi bir gösteride yaşatmak istiyoruz. Bu yüzden cosplay’cilere, sanatçılara, içerik üreticilerine ve ileride murloc olmak isteyenlere erken bir davet göndermeye karar verdik.

Kronometrelerinizi ayarlayın, kum saatlerinizi çevirin ya da telefonunuzda bir bildirim oluşturun. 19-20 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleşecek BlizzConline™ için zamanın geçişini nasıl takip edeceğiniz tamamen size kalmış.

Online BlizzCon Deneyimi BlizzConline

Dünyanın mevcut durumu bu yıl bir araya gelmemize izin vermese de önümüzdeki yılın başlarında BlizzCon ruhunu çevrimiçi bir gösteri şeklinde yaşatacak ufak bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Hâlâ planlamamız gereken pek çok şey var ve daha fazla ayrıntıyı sizinle paylaşmadan önce biraz daha zamana ihtiyacımız olacak. Tabii yine de bu çevrimiçi eğlenceye nasıl dahil olabileceğinize dair bazı noktaları bilmenizin güzel olacağını düşündük.

Topluluk Tanıtımı İçin Hazırlanın

BlizzConline için planladığımız etkinliklerden biri Topluluk Tanıtımı (Community Showcase). Burada cosplay çalışmaları yapanlara, sanatçılara ve topluluğun diğer yaratıcı üyelerine dünya çapında bir rekabet ve heyecan verici gösterilerle becerilerini sergileme şansı sunmak istiyoruz. Gösterinin tamamen çevrimiçi olması sayesinde, bu etkinliklere dünyanın her yerinden çok daha fazla kişi katılma şansı bulabilecek. Ayrıca özel bir Murloc Yürüyüşü (March of the Murlocs) düzenliyor ve buna katılmak isteyen herkesi bize resimler ve videolar göndermeye davet ediyoruz.

Eğer Murloc Yürüyüşü’ne ya da Topluluk Tanıtımı’na katılmak istiyorsanız lütfen tüm grup bazlı fotoğraflar, videolar ve içeriklerde uygun sağlık önlemlerini almayı unutmayın. Hazırlanmaya başlamadan önce bilmeniz gerekenleri öğrenmek için okumaya devam edin.

Cosplay Gösterisi

Son Katılım Tarihi: 4 Ocak 2021
Düzenli olarak cosplay buluşmalarına katılmaktan hoşlananlardan mısınız? Yoksa cosplay’e başlamak için doğru fırsatı mı bekliyorsunuz? Öyleyse Cosplay Gösterisi tam size göre! Blizzard evrenlerinden orijinal cosplay’lerin yer aldığı bu eğlencelik gösteri, deneyimli cosplay’cilerden bu hobiye daha yeni başlayanlara kadar herkese açık.

Tamamen çevrimiçi olarak işleyecek bu yeni format, bize daha önce hiç yapmadığımız bir şeyi yapma fırsatı da sunacak: Hayvanlar krallığını sanal sahneye davet edeceğiz! Yani eğer tüylü dostlarınızı giydirmekten hoşlanıyorsanız köpeğinizi, kedinizi ya da başka bir minik arkadaşınızı cosplay yaparken görmeyi çok isteriz.

Gönderilen içerikleri çevrimiçi gösteri boyunca sergileyeceğiz. Yani değerlendirilmesini istediğiniz fotoğraf ve videoları bize gönderirseniz, önümüzdeki şubat ayında kendinizi (ya da evcil hayvanınızı) ekranda görebilirsiniz.

Cosplay çalışmanızı doğru şekilde göndermeye dair ipuçlarını, kalite konusunda ne gibi beklentilerimiz olduğunu ve diğer önemli kriterleri öğrenmek için resmi kurallarımızı okuyabilirsiniz. Kayıt yaptırmak için ise bu adrese gitmeniz yeterli.

Cosplay Yarışması

Son Katılım Tarihi: 4 Ocak 2021
Cosplay Yarışması, her zaman BlizzCon etkinliğinin en önemli anlarından biri olmuştur ve bu yıl birlikte fiziksel bir sahneyi paylaşamasak da en yetenekli cosplay’cilere becerilerini çevrimiçi olarak sergileme şansı sunmak istiyoruz.

BlizzConline Cosplay Yarışması dört kategoriden oluşacak:

  • En İyi Blizzard Karakteri: Diablo, Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch, StarCraft ve Warcraft evrenlerinin sembolleşmiş kahramanlarının ve kötülerinin harika tasvirlerini takdir etmek.
  • En İyi Blizzard Silah ve Zırhı: Savaş alanlarına yaraşır ekipmanlar hazırlamak için ortaya koyulan üst düzey zanaatkârlığı takdir etmek.
  • En İyi Modern Tasarım: Köpük ve plastik gibi malzemelerin yanı sıra 3B baskı, elektronik ve teknoloji kullanımı alanlarında sergilenen ustalığı takdir etmek.
  • En İyi Geleneksek Tasarım: Kumaş, deri, metal ve tahta gibi malzemelerle çalışmada gösterilen ustalığı takdir etmek.

Jüri üyelerimiz bu dört kategorinin her biri için bir kazanan belirleyecek. Ardından bu çalışmalar arasından birini en iyi cosplay olarak seçecek. Tüm kazananlar BlizzConline yayını sırasında açıklanacak. (Hangi kategoriler için değerlendirilmek istediğinizi seçmeniz gerekmiyor. Jüri üyeleri, bunu seçim sürecinin bir parçası olarak değerlendirecek.)

Yarışma tamamen çevrimiçi olarak gerçekleşeceği için, gönderdiğiniz video ve fotoğraflar gösterinin bir parçası olarak sergilenebilir. Dolayısıyla katılımlarınızı hazırlarken bunu da aklınızda bulundurun.

Katılımlarınızı doğru şekilde göndermeye dair ipuçlarını, kalite konusunda ne gibi beklentilerimiz olduğunu ve diğer önemli kriterleri öğrenmek için resmi kurallarımızı okuyabilirsiniz. Kayıt yaptırmak için ise bu adrese gitmeniz yeterli.

Sanat Yarışması

Son Katılım Tarihi: 4 Ocak 2021
Tüm orijinal sanat çalışmalarınızı BlizzConline Sanat Yarışması’nda görmeyi iple çekiyoruz! İster cesur bir kahraman çiziyor, ister sembolleşmiş bir kötünün heykelini yapıyor, isterseniz de oyunun içinden (ya da dışından) önemli bir anı resmediyor olun, bu etkinlik sanatsal becerilerinizi sergilemek için harika bir fırsat. Eğer çalışmalarınız için biraz ilhama ihtiyacınız varsa, Blizzard’ın 30. yıldönümünün de bu şubat ayında gerçekleşeceğini hatırlatmak isteriz. Yani çalışmalarınızda bu önemli anı da göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz.

Birinci, ikinci ve üçüncü olan eserlerin sahipleri ödüller kazanacak. Ayrıca dereceye giren çalışmalar, BlizzConline yayını sırasında gösterilecek özel bir bölümde sergilenecek. Resmi kurallarımızı okumayı ve bu adresten katılmayı unutmayın.

Dijital Hikâye Anlatımı Yarışması

Son Katılım Tarihi: 4 Ocak 2021
Dijital Hikâye Anlatımı Yarışması, dijital film yapımcısı olmak isteyenleri ve amatör yönetmenleri Blizzard evrenlerini konu alan, hikâye tabanlı kısa videolar hazırlamaya davet ediyor. Tıpkı Sanat Yarışması’nda olduğu gibi, Blizzard’ın son 30 yılından ilham almak isteyebilirsiniz. Bu da destansı bir hikâyeyi kendi bakış açınızla yeniden anlatmak, farklı zamanlar veya evrenlerden karakterleri bir araya getirmek ya da sadece yaratıcılığınızın sizi nereye götüreceğini keşfetmek anlamına gelebilir. Kısa videonuz gerçek dünyadan çekimler, animasyonlar, oyun için görüntüler ya da bunların üçünü birden içerebilir.

Birinci, ikinci ve üçüncü olan eserlerin sahipleri ödüller kazanacak. Ayrıca BlizzConline yayını esnasında tüm dünya hikâyenizi izleme şansı bulacak.

Katılımınızın azami süresi, dosya boyutu ve formatına dair gereksinimleri ve diğer önemli kriterleri öğrenmek için resmi kurallarımızı okuyabilirsiniz. Katılım içinse bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Yetenek Gösterisi

Son Katılım Tarihi: 4 Ocak 2021
BlizzCon yetenek Gösterisi, Blizzard topluluğunun dünyanın dört bir yanındaki üyelerinin özel yeteneklerini sergilemesi için bir fırsat. Herkesi kendi özel yeteneklerini tek başlarına ya da grup olarak sergilemeye davet ediyoruz. Bunlar müzikal, fiziksel, sihirli ya da diğer türlerde olabilir.

Bu çevrimiçi gösteriye katılabilmek için tek yapmanız gereken şey şarkı söyleyerek, dans ederek ya da farklı bir şekilde performansınızı sergilediğiniz videonuzu bize göndermek. Arından BlizzConline yayını sırasında gösterilmek üzere seçilme şansı yakalayacaksınız. Lütfen tüm grup bazlı performanslar için uygun sağlık önlemlerini almayı unutmayın.

Katılımınızın azami süresi, dosya boyutu ve formatına dair gereksinimleri ve diğer önemli kriterleri öğrenmek için resmi kurallarımızı okuyabilirsiniz. Katılım için ise bu adresi ziyaret etmeniz yeterli.

Murloc Yürüyüşü

Son Katılım Tarihi: 4 Ocak 2021
Eğer son birkaç yılda BlizzCon etkinliğine katıldıysanız, yüzlerce insanın murloc kılığına girerek etkinlik salonlarında bir tür geçit töreni yaptığını görmüş olabilirsiniz Bir gelenek haline gelen bu olayı onurlandırmak adına, sizi BlizzConline’daki sanal Murloc Yürüyüşü’ne katılmaya davet ediyoruz!

Katılımcılardan biri olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bir murloc’ın (ya da sizin zihninizdeki murloc tasvirinin) kılığına girerek yürüdüğünüz ya da dans ettiğiniz bir fotoğrafınızı ya da videonuzu (30-60 saniye uzunluğunda ve ideal olarak yatay çekilmiş) bize göndermek.

Ayrıca oyun içinde yürüyen murloc’ların fotoğraflarını ve videolarını görmeyi de çok isteriz. Bu yüzden balık sever arkadaşlarınızı toplayıp bize mrgrlglgrrl becerilerinizi göstermekten çekinmeyin!

Resmi kurallara buradan ulaşabilir, katılım içinse bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Çalışmalarınıza başlarken yukarıdaki süre sınırlamalarını unutmayın. Ayrıca yarışmalara ve gösterilere dair tüm sorularınız için BlizzConCommunityShowcase@blizzard.com üstünden bize ulaşabilirsiniz.

World of Warcraft ​Shadowlands Çıkış Tarihi Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here