Ana sayfa Haber Overwatch Baş Tasarımcısından Wrecking Ball Taktikleri

Overwatch Baş Tasarımcısından Wrecking Ball Taktikleri

963
0
PAYLAŞ

Overwatch için genellikle oyuna yeni bir karakter eklerken meta göz önünde bulundurulmakta. Ancak bu sefer Hammond karakteri ile alışılmışın dışına çıkıyorlar. Hammond yaratılırken akıllardaki tek düşünce bu sevimli hamsterı oyuna eklemek olmuş.

En İyi Wrecking Ball Taktikleri

Geoff Goodman’a göre Orisa ya da Reinhardt’ın kalkanı arkasında toplanmış bir şekilde saklanan oyuncular görürseniz bu durum tam size göre. Wrecking Ball oynarken yapmanız gereken düşmanların arasına dalıp, etrafa zarar vermek ve rakiplerin düzenini bozmak olmalı.

Ancak Wrecking Ball oynarken en dikkat etmeniz gereken rakipler keskin nişancılar olmalı. Büyük bir hedef olduğu için vurulması oldukça kolay. Hammond’ın en büyük dezavantajı bir kere düşmanları arasında daldıktan sonra geri toparlanma süresi en zayıf anı.

Bu esnada hareket halinde olmadığı sürece kocaman bir hedef haline geliyor. Eğer Wrecking Ball’a karşı oynuyorsanız Roadhog’un kancası, Reinhardt’ın ultisi ve Ana’nın uyku dartları en etkili seçenekler olacaktır. Bu yüzden Wrecking Ball oyuncularının kendilerini geliştirmeleri gereken en önemli konu ilk dalış anından sonra hızlı bir şekilde toparlanıp harekete geçmek olacaktır.

Oyunun tasarımcılarına göre rakiplerin arasına dalma mekaniği oldukça eğlenceli ve bu özellik biraz daha geliştirmeye açık bir konu. Winston ve D.Va ile birlikte bu oyun mekaniğinin oyunlarda daha sık görüleceğini bekleyebiliriz. Ancak bu hafta gelmesi beklenen Wrecking Ball’ın metada kendisine nasıl bir yer bulacağını sanıyoruz zaman gösterecektir.

Dauntless Charrogg Egzotikleri Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here