Ana sayfa Oyun Blizzcon Overwatch En Yeni Karakteri Ashe!

Overwatch En Yeni Karakteri Ashe!

667
0
PAYLAŞ

BlizzCon 2018, Overwatch panelinde yer yıl olduğu gibi oyuncularla yeni sinematik paylaşılırken, yeni karakterimiz Ashe ve önümüzdeki günlerde oyuna eklenmesini beklediğimiz Echo karakterlerine ilk bakışı atma fırsatı bulduk.

Elizabeth Caledonia “Calamity” Ashe

Ashe, The Viper isimli nişan alarak yaptığımız atışların yüksek hasara sahip olacağı bu silah Vahşi batının ikonik silahlarından Winchester Model 1873’ü andırıyor. Yeni karakterimiz ayrıca rakiplerine dinamit fırlatabiliyor ve fırlattığımız dinamit belli bir zaman sonra ya da kurşun isabet ettiğinde patlıyor.

Coach Gun isimli özelliğinde Ashe ucu kesilmiş kırma av tüfeği ile ateş ederek rakiplerini hasar vererek geri itebiliyor. Ayrıca bu özelliği yere doğru kullanarak zıplayabiliyor ve yeni karakterimize yüksek hareket kabiliyeti sağlıyor.

Reunion sinematiğinde ilk olarak karşımıza çıkan B.O.B topluluğun sevgisini hızlıca kazandı. Elbette Ashe’in Ultimate olarak adlandırdığımız özelliğinin B.O.B olması bizleri şaşırttığı kadar sevindirdi. B.O.B çağrıldığında rakiplerini havaya fırlatmanın yanı sıra makineli tüfek ile rakip takımı baskı altına alabiliyor.

İsmini vahşi batının ünlü karakterlerinden Calamity Jane’den aldığını tahmin etmiş olduğumuz Ashe özellikleri ile oyuncuları tatmin etmiş görünüyor. Oyun içerisinde tecrübe etme şansını yakın zamanda bulacağımızı umuyoruz.

BlizzCon 2018 Açılış Seremonisi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here